ERDOĞAN: "KAR YAĞIŞININ TÜM MİKROPLARI TEMİZLEDİĞİ ANLAMLI BULUŞMA"

ERDOĞAN: "KAR YAĞIŞININ TÜM MİKROPLARI TEMİZLEDİĞİ ANLAMLI BULUŞMA"

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Ankara'da yapılan AKP'nin 7. Olağan Kongresi öncesi Ankara Spor Salonu önünde bekleyen, partililere seslendi. Kar yağışı altında...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Ankara'da yapılan AKP'nin 7. Olağan Kongresi öncesi Ankara Spor Salonu önünde bekleyen, partililere seslendi. Kar yağışı altında sosyal mesafe kurallarının ihlal edildiği görülürken, Erdoğan'ın "Sizleri, özellikle de kar yağışının tüm mikropları temizlediği bir anlamlı buluşmada en kalbi duygularla selamlıyorum" sözleri dikkat çekti.

AKP'nin 7'inci Olağan Kongresi'nde Ankara Spor Salonu tamamen dolarken, dışında da büyük bir kalabalık oluştu. Pandemi yasaklarının ihlal edildiği görülürken, Erdoğan, kongre salonuna geçmeden önce kar yağışı altında bekleyen partililere hitaben kısa bir konuşma yaptı.

AKP'nin üye kayıt sayısının 13 milyon 500 bine ulaştığını söyleyen Erdoğan, şöyle konuştu:

"Sizleri böyle anlamlı bir buluşmada, özellikle de kar yağışının tüm mikropları temizlediği bir anlamlı buluşmada en kalbi duygularla selamlıyorum. Biraz sonra 7’inci olağan büyük kongremizi yapacağız. Hamdolsun şu ana kadar kurulduğumuzdan bu yana son olarak üye kayıtları istediğimde üye kayıt sayımız 13 milyon 500 bine ulaştı. Bırakın Türkiye’yi dünyada böyle bir siyasi parti yok."

Erdoğan'ın "Kar yağışının tüm mikropları temizlediği anlamlı buluşma" sözleri sosyal medyada gün içinde üzerinde en çok konuşulan konulardan oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.