Zeydan Karalar: “Yarından tezi yok ciddi tedbirler alacağız.”

Zeydan Karalar: “Yarından tezi yok ciddi tedbirler alacağız.”

Depremzedelerinsorunlarının çözümü için yapılabilecekler görüşüldü.

Başkan ZeydanKaralar, “Depremi önlemek olanaksız ama sağlam bina yapmak ve depremin hemenardından daha fazla can kurtarmak mümkün. Adana’da bunları yapabilecek durumageleceğiz” diye konuştu.

Adana BüyükşehirBelediye Başkanı Zeydan Karalar, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’iağırladı ve ikili depremzedeler için neler yapılabileceğine dair görüşalışverişinde bulundu. Başkan Zeydan Karalar’ı ziyaret eden bir diğer isimBeşiktaş Kulübü Başkanı Nur Ahmet Çebi de, Zeydan Karalar ve Meral Akşener’e,kulübün depremzedeler için yürüttüğü yardım faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi.

AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İYİ Parti Genel Başkanı MeralAkşener’i makamında ağırladı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kahramanmaraş merkezli depremlerdenetkilenen Adana’yı ziyaret ederek Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ZeydanKaralar’la görüştü. 

Zeydan Karalar ve Meral Akşener,depremin ardından Adana’da yaşanan sorunlarla ilgili konuştu, depremzede halkyararına birlikte neler yapılabileceğine dair görüş alışverişinde bulundu.

YARINDAN TEZİ YOK CİDDİ TEDBİRLERALACAĞIZ

Başkan Zeydan Karalar, “Yarındantezi yok depremle ilgili ciddi tedbirler alacağız. Depremi engellemek mümkündeğil ama depreme dayanıklı bina yapmak mümkün. Deprem olduğunda çok hızlımüdahale etmek ve çok daha fazla can kurtarmak mümkün. Bunları yapabilecekduruma gelecek Adana” dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi de deprem felaketindenetkilenen Adana'da bir araya geldiği İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener veAdana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a, siyah-beyazlı ekibinyürüttüğü yardım faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İYİ PartiGenel Başkanı Meral Akşener ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebigörüşmesi, Adana Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleşti.

0wgaxzbdsonpetjy9fsqd5k8.jpg

zbcyaj1p4eczquIt3fnqxnau.jpg

u27jyzwti1vh0jIfmkkqxlen.jpg

zbqchwn2zoq4o0gi9pIwulme.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.