Zeydan Karalar Sorunları Birinci Ağızdan Dinliyor Çözüm Üretiyor

Zeydan Karalar Sorunları Birinci Ağızdan Dinliyor Çözüm Üretiyor

Başkan Zeydan Karalar, Karataş ilçesinin köylerini karışkarış gezdi, sorun dinledi, halkla dertleşti, yapılan ve yapılacak hizmetlerleilgili bilgi verdi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Karataşilçesinde çok sayıda köyü ziyaret edip sorunları birinci ağızdan dinledi,muhtarlarla, vatandaşlarla, üreticilerle, esnafla bir araya geldi, sohbet edipdertleşti. Başkan Zeydan Karalar’a CHP Adana Milletvekilleri, siyasiler vebürotratlar eşlik etti. Damlapınar, Ataköy (Nurkulak), Tuzkuyusu, Hasırağacı,Tuzla, Tabaklar, Karagöçer, İnnepli Hüyüğü, Kapı, Çavuşlu (İnnepli), Meletmez,Dolaplı, Hacıhasan, Kiremitli, İsahacılı, Kırhasan, Terliksiz köylerinde halklabuluşan Başkan Zeydan Karalar, ihtiyaçları ve problemleri dinledi, yapılan veyapılacak hizmetlerle ilgili bilgi verdi.

İYİ YÖNETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Adana’nın bütün köy ve mahallelerinde olan biteni,yapılanları, eksikleri bildiğini söyleyen Başkan Zeydan Karalar, hayatın doğalakışında yeni oluşan ihtiyaçların da farkında olduğunu belirtti. AdanaBüyükşehir Belediyesi’nde ekonomik bir mucizeye imza attıklarını, devasahizmetleri borçlanmadan yapabilir hale geldiklerini anlatan Başkan ZeydanKaralar, Adana’yı iyi yönetmeye devam edeceklerini ve sorunları daha daazaltacaklarını bildirdi.

SORUNLARI ÇÖZMEK BİZE NASİP OLDU

Halkla her fırsatta bir araya geldiğini, vatadaşa seçimdenseçime giden bir belediye başkanı olmadığını kaydeden Başkan Zeydan Karalar,Adana’nın dört bir yanında 40-50 yıllık sorunları çözmenin, hemşehrilerinehizmet ediyor olmanın mutluluğunu yaşadığını vurguladı.

kstezh7trqouyadn5hfxvxyl.jpg

bbe8ugcw6gist2a0xl3rxda7.jpg

28lqoqjfltecn9yIip6abzbp.jpg

zyxzgc0qodhvnwwdbxyjvef3.jpg

fe9imIddsby0gcazw1zwmt2x.jpg

rzd2frj4zetmIwosjpnq0llv.jpg

8xwb1eqfqbl6sugaywhyoIr4.jpg

nhkypostxzl0arm6ykrhIcu8.jpg

1d3jylrg5q8vksqsfium4ehw.jpg

5tsasefpez3qkwc49j2r8o6a.jpg

gkorxqIhu9o2wsinsxm7pmkq.jpg

bzkyahmIimueewnwgnbythqx.jpg

krhmqdb6voxtI4uc3dnh02ff.jpg

zro2wgbqnx8tf0e4fhu5vm7n.jpg

6riqqeovd9gudyst5cjom3a7.jpg

vpec4svat215zkqlurk0wmhf.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.