ZEYDAN KARALAR, MÜZİSYENLERE DESTEK İÇİN HAREKETE GEÇTİ

ZEYDAN KARALAR, MÜZİSYENLERE DESTEK İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, salgın sürecinde mağdur olan müzisyenlerle buluştu, sorunlarını dinledi, kötü günlerden çıkış için olanaklar doğrultusunda destek...

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, salgın sürecinde mağdur olan müzisyenlerle buluştu, sorunlarını dinledi, kötü günlerden çıkış için olanaklar doğrultusunda destek verileceğini söyledi.

CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda Adana Uluslararası Müzisyenler ve Ses Sanatçıları Derneği’nin üyeleriyle buluşan Adana Büyükşehir Başkan Zeydan Karalar, toplumun her kesiminin birlikte, tek vücut gibi hareket ederek kötü günlerden en az zararla çıkabileceğini söyledi.

"HALKIMIZ İÇİN CANIMIZI DİŞİMİZE TAKIP ÇALIŞIYORUZ"

Bir yıldır yaşanan salgın sürecinde toplumun dezavantajlı kesimlerine olanakları oranında destek olduklarını kaydeden Başkan Zeydan Karalar, “Pandemiyi en hasarsız şekilde atlatmak için devletimizin olduğu gibi CHP’li belediyeler de çok çaba harcadı. Bu süreçte CHP’li belediyeler, toplumun her kesiminden olumlu tepki alan çok iş başardı. Biz de devletin bir parçasıyız ve halkımız adına her zaman canımızı dişimize takıp çalışırız” dedi.

"DAHA ÇOK ÇALIŞARAK BÜTÜN ZORLUKLARIN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ"

Devraldıkları olumsuz mali tabloya büyük şansızlıkların eklendiğini ifade eden Başkan Zeydan Karalar, “Göreve geldiğimizde belediyenin borcunun hangi boyutta olduğunu herkes biliyor. Biz bu borcu nasıl azaltacağımıza dair çalışırken pandemi başladı, gelirlerimiz yarıya, giderlerimiz 2 katına çıktı. Hayatımın hiçbir döneminde görmediğim bir işsizliği yaşıyoruz ama biz daha çok çalışarak bunların üstesinden geleceğiz” diye konuştu.

"SORUNLAR DAYANIŞMA İLE ÇÖZÜLECEK"

Toplantıya katılan CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi da konuşmasında toplumu etkileyen büyük bir ekonomik sıkıntının var olduğunu belirterek, CHP iktidarında toplumun her kesiminin sorunları dayanışma içerisinde çözeceğini söyledi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.