Zeydan Karalar’la Yeni Mali Mucizeler Ve Büyük Hizmetler Adana’yı Bekliyor

Zeydan Karalar’la Yeni Mali Mucizeler Ve Büyük Hizmetler Adana’yı Bekliyor

Borcugelirinin 4 katı olan, mazot alamaz, maaş ödeyemez halde devraldığı AdanaBüyükşehir Belediyesi’nde geliri borcun 4 katına çıkaran, devasa hizmetleriborçsuz yapılabilir hale getiren ve mali mucize yaratarak Adana tarihindegörülmemiş hizmetleri halkla buluşturan Başkan Zeydan Karalar, önümüzdekidönemde çok daha fazla hizmeti hemşehrilerine sunmak için gün sayıyor.

31 Mart 2024Yerel Seçimleri öncesinde Adana’nın dört bir yanında halkla bir araya gelenBaşkan Zeydan Karalar, ilgi, sevgi ve coşkuyla karşılanıyor. 

AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, merkez ve kırsal ilçelerde,mahallelerde, köylerde hemşehrileriyle buluşmaya, esnaf ve sivil toplumkuruluşları ziyaretlerinde bulunmaya devam ediyor.

Hafta sonuAdana Kabzımallar Esnaf Odası’nı ziyaret ederek oda yöneticileriyle bir arayagelen Başkan Zeydan Karalar. Sebze Meyve Hali’nde faaliyet gösteren esnaf veçalışanlara “hayırlı işler” diledi.

Sahil ilçesi Karataş’taçeşitli ziyaret ve temaslarda bulunan Başkan Zeydan Karalar, CHP KarataşBelediye Başkan Adayı Ali Bedrettin Karataş ile limanda Karataş Halkı’naseslendi. Karataş’ta çeşitli noktalarda halkla buluşan Başkan Zeydan Karalar;Karataş Minibüsçüler Kooperatifi’nde minibüsçülerle, Karataş MuhtarlarDerneği’nde de muhtarlarla bir araya geldi.

TOPLANTILAR,MİTİNGLER VE İFTAR PROGRAMLARI

Başkan ZeydanKaralar; Karataş programının ardından Çukurova İlçesi Belediye EvleriMahallesi’nde gerçekleştirilen mahalle toplantısına katıldı ve CHP ÇukurovaBelediye Başkan Adayı Emray Kozay’la birlikte bölge sakinlerine hitap etti.

Adana Demirsportaraftarlarıyla Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda bir araya gelenBaşkan Zeydan Karalar, Seyhan İlçesi Akkapı Mahallesi’nde bölge sakinleriylebuluştu. CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Av. Oya Tekin’in de katıldığı vecoşkulu kalabalığın mitinge çevirdiği Akkapı toplantısında halka seslenenBaşkan Zeydan Karalar, Yüreğir İlçesi Atakent, Dervişler, Sarıçam ve Özgürmahallelerini kapsayan Büyükşehir iftarında oruç açtı, dua etti.

Kiremithana veYenidoğan’da düzenlenen mahalle toplantılarına, CHP Yüreğir Belediye Başkan AdayıAli Demirçalı ile katılan Başkan, daha sonra düzenlenen Kozan İlçesi’ndekimitingde büyük coşku ve ilgiyle karşılandı.

SÖZ KONUSUVATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR

CHP KozanBelediye Başkan Adayı Av. Sude Gizem Aksoylu ile birlikte Kozanlılara hitapeden Başkan Zeydan Karalar, 21 Mart 2024 seçimlerinde Adana ve ilçelerindebüyük başarı elde edileceğini ve Adanalılara yoğun hizmete devam edeceklerinibildirdi. “Söz konusu vatansa gerisi teferruattır” diyen Başkan Zeydan Karalar,halka hitap ettiği her noktada geride kalan sürede yapılanları ve önümüzdekidönemde yapılacakları anlattı.

HER KESİMEEŞİT HİZMET

AdanaBüyükşehir Belediyesi’nin hizmet ederken siyasi parti, ideoloji ayrımı, oyhesabı yapmadığını belirten Başkan Zeydan Karalar, her kesime eşit hizmet vermeyedevam edeceklerini kaydetti

kcyteu25dnmgcpwlmbir8nzh.jpg

7ke3xmIyzhtdbulfjgjvxrzl.jpg

eswh9nkcbuapwhxmduriomlv.jpg

lmraic1pbvrdtuve8nlsbtxh.jpg

xwulmmsjzj0o2ybordcwzpbx.jpg

gr12akzzbIvtx0ly6nmcr7fv.jpg

qdtr9cbzjagbyejfruIce1op.jpg

mhlyvkIkqy2ewpqjwf5aitgp.jpg

1nvvfdznlj4uuhma3bwft6cx.jpg

wau1vm2b5kgnemfnjpe9dg3a.jpg

w1Igljaiqcuc9byfehddhomk.jpg

qms0etb3b1w5nohyzj72auwo.jpg

xwojdkqh6Iujql4ymnr13m8e.jpg

idhswxlmswfo6jzygkl715jn.jpg

owjd4c2kr0veufphlnncpkwx.jpg

by2hvinlraejkg56nufszz34.jpg

2hswctpmirhfk41ryuea8oyn.jpg

m4I1ifrgamcfledhw32tzbpx.jpg

zrnpe7ptc9klcjzt4Iin30vh.jpg

f63rcqfcbqrykdd1yxxvh9pz.jpg

dcmud70otb82uwbqnyqzz6gv.jpg

jcgaxzfz6v4ajnqprpslmehy.jpg

1pxzg58mI9qcfpbfyuhgm3wt.jpg

ka5jrsee0hbbv18okxyycnft.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.