Zeydan Karalar, “Eğitimde Mustafa Kemal Atatürk’ün Yolundan Çıkılmamalı.”

Zeydan Karalar, “Eğitimde Mustafa Kemal Atatürk’ün Yolundan Çıkılmamalı.”

 

Kreş sayısınıartıracaklarını ve böylece kadınların iş hayatında daha fazla yer almasınakatkı sağlayacaklarını belirten Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ZeydanKaralar, Mustafa Kemal Atatürk’ün en çok önem verdiği unsurun eğitim olduğunu söyledi.

 

EĞİTİM BİR ÜLKENİNKADERİNİ BELİRLER

Başkan Zeydan Karalar,Adana Büyükşehir Belediyesi Ali Akbulut Gündüz Bakımevi’ni eğitim öğretimyılının ilk günü ziyaret etti. Çocuklarla, eğitimcilerle ve velilerle bir arayagelen Başkan Zeydan Karalar, eğitim ve öğretimin dünyanın her yerinde en önemliunsur olduğunu söyledi. Bir ülkedeki eğitimin; o ülkenin modernleşmesini ya dagerilemesini, ekonomik açıdan hangi noktada olacağını belirlediğini kaydedenBaşkan Zeydan Karalar, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder MustafaKemal Atatürk’ün, bir ülkedeki eğitimin kaliteli, bilimsel olması halinde, oülkenin bağımsız, aydın, müreffeh, huzurlu olacağını, aksi halde ülkeningeleceğinin karanlıkta kalacağını ifade eden sözünü hatırlattı.

OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ÇOKÖNEMLİ

Başkan Zeydan Karalarşunları söyledi: “Mustafa Kemal Atatürk'ün en çok önem verdiği şey eğitimdir.Biz de eğitime önem verdiğimiz için gündüz bakımevlerimizin sayısınıartırıyoruz. Çünkü okul öncesi eğitim çok önemli. 4. gündüz bakımevimizitamamlayarak hizmete sunduk, 2 gündüz bakımevimiz de tamamlanmak üzere. 

Kadınlarımızın hayatadair her alanda, iş dünyasında daha fazla yer almasını desteklerken, çalışanannelerin hayatlarını kolaylaştırmak için faaliyete geçirdiğimiz gündüzbakımevlerimizde kaliteli ve güvenli eğitim vermeye devam edeceğiz.”

xfmpqit7uxyhpow5gk24bmIa.jpg

rpthexbqfb2a0odzoq6khfgr.jpg

v57sb8n246msmjacuhzktjdp.jpg

ktxwrcyIbf097egl6epdwrio.jpg

ntrxslfmveq8u3urydcw2lmg.jpg

daq1oyg9k5trujww8aefn4jI.jpg

hcsd5mkqvx16w2xdyym3fj4g.jpg

nxdajcakkgu4byyxwpif9t5s.jpg

xaas4tlwxcjohwdvnkyyuj2g.jpg

5ln89dmxwcp3qjslyuszmgb0.jpg

aceuidsygbdhxtf7ayrlpwwg.jpg

3qx0tk4byz2jvpx91terjhum.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.