ZAFER PARTİSİ SÖZCÜSÜ KONCUK: "SALDIRIYA UĞRAYAN GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ ÇELİK’E GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİZİİLETİYOR, SALDIRIYI ZAFER PARTİSİ ADINA KINIYORUZ"

ZAFER PARTİSİ SÖZCÜSÜ KONCUK: "SALDIRIYA UĞRAYAN GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ ÇELİK’E GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİZİİLETİYOR, SALDIRIYI ZAFER PARTİSİ ADINA KINIYORUZ"

Zafer Partisi Sözcüsüİsmail Koncuk, "Reyhanlı’da saldırıya uğrayan Genel Başkan Yardımcımız Yelda Döne Çelik’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor,...

Zafer Partisi Sözcüsü İsmail Koncuk, "Reyhanlı’da saldırıya uğrayan Genel Başkan Yardımcımız Yelda Döne Çelik’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, saldırıyı Zafer Partisi adına kınıyor ve saldırganların bir an önce yakalanarak gereken cezayı almalarını istiyoruz. Bu menfur olayın takipçisi olacağız" dedi.

Zafer Partisi Sözcüsü ve Adana Milletvekili İsmail Koncuk; Hatay Reyhanlı'da, Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yelda Döne Çelik'in saldırıya uğramasına ilişkin açıklaması yaptı. Koncuk’un sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle: 

"Ülkede sığınmacı ve kaçak oranıülkemiz nüfusunun yüzde 10’una ulaştı, sığınmacı ve kaçakların ülkelerine dönme vakti gelmiş, geçmektedir. Şayet tedbir alınmazsa, süreç içinde yaşayabileceğimiz olayları tahmin etmek zor değildir. Tüm sığınmacı ve kaçaklar bir an önce Türk ve Türkiye dostu olarak vatanlarına döndürülmelidir. Göç mühendisleri göçü artık bir silah olarak kullanmaktadır. Sığınmacı ve kaçak göçünün plansız ve kontrolsüz bir göç olduğunu düşünmüyoruz, tam tersine Türkiye’yi içinden çıkılmaz bir kaosa sürüklemek için planlanmış ve kontrollü bir göç ile ülkemiz karşı karşıyadır. Türk halkının yüzde 93’ü sığınmacı ve kaçakların bir an önce ülkelerine dönmesi konusunda mutabıktır. Doğrusu bu şartlarda evlatlarımızın can güvenliğinden çok ciddi endişe duyuyoruz.

Suriyelilerin yoğun olduğu mahallerde yaşayan vatandaşlarımız, adeta diken üstünde yaşamaktadır. Zafer Partisi olarak parti programımıza aldığımız Anadolu Kalesi projesi ile tüm sığınmacı ve kaçakları bir yıl içerisinde ülkelerine göndereceğiz. Bugüne kadar ülkemizin 80 milyar dolar harcadığı sığınmacıların yükünü milletimizin artık taşıyacak mecali kalmamıştır. Reyhanlı’da saldırıya uğrayan Genel Başkan Yardımcımız Yelda Döne Çelik’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, saldırıyı Zafer Partisi adına kınıyor ve saldırganların bir an önce yakalanarak gereken cezayı akmalarını istiyoruz. Bu menfur olayın takipçisi olacağız.”

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.