MURATPAŞA BELEDİYESİ, OYUN EVİİNŞAATINI TAMAMLADI

MURATPAŞA BELEDİYESİ, OYUN EVİİNŞAATINI TAMAMLADI

Muratpaşa Belediyesi, Çağlayan Mahallesi’nde çocukların çiçekler ekip ağaçlar dikebileceği, dilediklerince koşup oynayabilecekleri geniş bir bahçeye sahip oyun evi inşaatını tamamladı....

Muratpaşa Belediyesi, Çağlayan Mahallesi’nde çocukların çiçekler ekip ağaçlar dikebileceği, dilediklerince koşup oynayabilecekleri geniş bir bahçeye sahip oyun evi inşaatını tamamladı. Belediye BaşkanıÜmit Uysal, oyun evinin, pandeminin seyrine göre hizmete açılacağını söyledi.

Mahallelerde cadde ve sokak yenileme çalışmalarına devam eden Muratpaşa Belediyesi, Şirinyalı Mahallesi’nde yeni kreş, Metin Nuran Çakallıklı Anadolu Lisesi bahçesinde ise spor salonu inşaatına başlandı. Belediye, Çağlayan Mahallesi’ndeki çocuk oyun evi inşaatını ise tamamladı.

Başkan Uysal, pandeminin seyrine göre açılacak çocuk evinin 162 metrekare inşaat alanına sahip olduğunu söyledi. İnşaatı, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce yapılan oyun evinin 86 metrekare kapalı oyun alanıyla birlikte 51 metrekarelik terasa sahip olduğunu aktaran Başkan Uysal, oyun evinin yaklaşık 5 dönümlük bir alan içinde yer aldığını söyledi. Alanın çocuklara farklı aktiviteleri gerçekleştirme şansı tanıdığını vurgulayan Uysal, “Yaşadığımız bu zor günleri atlatıp oyun evimizi biz de en sıka sürede açmayı bekliyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.