Yılbaşı Konseptli Kadın Emeği Pazarı Kuruldu

Yılbaşı Konseptli Kadın Emeği Pazarı Kuruldu

Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve AileHizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından, kadın kooperatifleri ile kadıngirişimci ve üreticilerin el emeği ürünlerini Adanalılarla buluşturmak amacıyla“Ürettikçe Hep Güçlü” sloganıyla Yılbaşı Konseptli Kadın Emeği Pazarıdüzenlendi.

19–21 Aralık 2025 tarihleri arasında KurtuluşMahallesi Ziyapaşa Bulvarı’nda gerçekleştirilen etkinlikte, Adana’da faaliyetgösteren kadın kooperatifleri ve kadın üreticiler stant açarak ürünlerinisergiledi.

Kadınların sosyal ve ekonomik hayattakikonumlarını güçlendirmeyi hedefleyen Kadın ve Aile Hizmetleri DairesiBaşkanlığı, düzenlediği bu organizasyonla girişimci kadınların el emeğiürünlerini gelire dönüştürmelerine katkı sundu. Aynı zamanda kadın üreticilerinürünlerini tanıtabilecekleri yeni satış ve tanıtım fırsatları oluşturuldu.

Yılbaşı Konseptli Kadın Emeği Pazarı’nda; takı,örgü, tığ işi, dikiş, süsleme, boyama, çanta yapımı, örgü bebek, kanaviçe,seramik, çini, mum, doğal taş süsleme, cam ve resim gibi pek çok alandaüretilen el emeği ürünler ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Pazarı ziyareteden vatandaşlar, yılbaşı öncesinde sevdikleri için özgün ve el emeği hediyeleralma imkânı buldu.

Ayrıca ziyaretçilere veüretici kadınlara Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığının kadın ve çocukhakları konu başlıkları altında bilgilendirmeler yapılarak broşür dağıtıldı.

 

0xdaoy1wIqz2qyttu9fr7hac.jpg

dy3slltf9u01czbadhxpxqfj.jpg

rk1yq8cnvs72elpihcyfko95.jpg

zzjqr9umwvp4mwkad7ysb6ph.jpg

lhktopyburtdzz6m3p1v8sqs.jpg

lj09bdxffy1o62utpqnizcam.jpg

cbjj7d8rwknfxizhwenavp9a.jpg

heuqmyaodilcl02brsuz149k.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.