YEŞİLVADİ'NİN 3. ETABI VE KAMPÜS BAHÇE AÇILDI

YEŞİLVADİ'NİN 3. ETABI VE KAMPÜS BAHÇE AÇILDI

Yeşilvadi'nin 3. etabının tamamlanmasıyla; 165 bin m2'lik alanda 6 km bisiklet ve yürüyüş yolu, binlerce ağaç ve bitki türü, yeşil alanlar, çocuk bahçeleri, spor ve dinlenme alanları, yaya köprüsü ve evcil hayvanlar için pati parkı şehre kazandırıldı.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin “ Şehrimize Yeşilvadi adıyla yepyeni bir yaşam alanı kazandırdık. Burası eskiden metruk bir haldeydi. Kurban kesim alanıydı. Ehliyet kurslarının sürücü adaylarına eğitim verdiği bir yerdi. Aydınlatmaları yoktu. Burayı dönüştürerek şehrimize nefes aldıracak yepyeni bir yaşam alanı haline getirdik ” dedi.

Kağıthane Belediyesi, ilk etabını Kasım 2022’de; ikinci etabını Eylül 2023’te hizmete aldığı Yeşil Vadi'nin üçüncü etabını da tamamlayarak açılışını gerçekleştirdi. Beraberinde yapımı tamamlanan Kampüs Bahçe de açıladı. Açılışa, AK Parti İstanbul Milletvekili Büşra Paker, Kağıthane Kaymakamı Niyazi Erten,İstinye Üniversitesi Rektörü Erkan İbiş, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programın ev sahipliğini Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin yaptı.

hwfmgjuz82ysknt1odb7tzaa.jpg

okfwljeria2uycqtzz7rpu9d.jpg

z7th4ct3hyj9xvdg5dnib6ka.jpg

7xq02legdcmkjdowvzy6qu4a.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.