LÜLERBURGAZ'DA "KIRMIZI ÇİZGİ"LER ÇEKİLDİ

LÜLERBURGAZ'DA "KIRMIZI ÇİZGİ"LER ÇEKİLDİ

Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce ve Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “Kırmızıçizgi” uygulaması etkinliğine katıldı. Ellerine fırçayı...

Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce ve Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “Kırmızıçizgi” uygulaması etkinliğine katıldı. Ellerine fırçayı alan Kaymakam Yüce ve Başkan Gerenli, Lüleburgaz Lisesi önündeki yaya geçidine sembolik olarak kırmızıçizgi çekti. Yüce ve Gerenli, daha sonra sürücülere yaya geçitlerinde önceliği yayaya vermelerini hatırlatan broşürlerden dağıttı. 

İçişleri Bakanlığı’nın, Türkiye’de meydana gelen trafik kazalarında can ve mal kayıplarının önlenmesi, toplumsal duyarlılığın artırılması ve yaya önceliği konusunda farkındalığı en üst düzeye çıkartmak için hayata geçirdiği yaya geçitlerinde “Kırmızıçizgisi” uygulaması 81 ille birlikte Lüleburgaz’da da eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. Lüleburgaz Lisesi önündeki yaya geçidinde düzenlenen etkinliğe, Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal, Lüleburgaz İlçe Jandarma KomutanıÖmür Gökmen ve Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem katıldı. 

ÇİZGİYİ BERABER ÇEKTİLER

Lüleburgaz Lisesi önünde sembolik olarak gerçekleşen etkinlikte, Kaymakam Yüce ve Başkan Gerenli yaya geçidine ellerinde fırçayla kırmızıçizgiyi beraber çektiler. Ardından Kaymakam Yüce ve Başkan Gerenli, trafik polisleri ve öğrencilerin de katılımıyla sürücülere trafikte yaya önceliği hakkında bilgilendirici broşür dağıttı. 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.