EDREMİT'TE YEŞİL ALANLAR ARTIYOR

EDREMİT'TE YEŞİL ALANLAR ARTIYOR

Edremit Belediyesi, ilçede yeşil alan kapasitesini artırmaya yönelik çalışmalarına hız kattı. Son 2 yılda toplam 29 oyun parkını ilçeye kazandıran Edremit Belediyesi, son olarak Altınoluk...

Edremit Belediyesi, ilçede yeşil alan kapasitesini artırmaya yönelik çalışmalarına hız kattı. Son 2 yılda toplam 29 oyun parkını ilçeye kazandıran Edremit Belediyesi, son olarak Altınoluk Şehit Yüzbaşı Ferhat Çiftçi Parkı'nı ilçe halkının hizmetine açtı.

Göreve geldiği günden bu yana 2 yıl geçen Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, yeşil alanların çoğaltılmasına verdiği önem doğrultusunda başlattığıçalışmalarla şu ana kadar ilçede yapılmış yeril alanların 3'te 1'ine ulaştı.

Bu 2 yılda toplam 29 oyun parkını ilçeye kazandıran Edremit Belediyesi, son olarak 6500 metrekare alan üzerine kurulu, içinde fitnes aletleri, basketbol sahası, voleybol sahası ve çocuk oyun grupları bulunan Altınoluk Şehit Yüzbaşı Ferhat Çiftçi Parkı'nı 40 gün içinde tamamlayarak halkın hizmetine sundu.

Yeşil alan  çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Elman, “Göreve geldiğimiz günden beri şu ana kadar yapılmış olan yeşil alanın üçte birini tamamlamış bulunmaktayız. Bunların %90’ını tamamen kendi imkanlarımızla yaptık ve 330.000 metrekare olan yeşil alanımızı 440.000 metrekareye çıkarttık. Belediye Başkanımız Selman Hasan Arslan’ın talimatlarıyla Edremit’te yeşil yaşam alanlarımızı artıracak ve bu alanları en iyi şekilde koruyacağız” dedi.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.