YENİMAHALLE BELEDİYE BAŞKANI YAŞAR’DAN “AŞI OLUN”ÇAĞRISI

YENİMAHALLE BELEDİYE BAŞKANI YAŞAR’DAN “AŞI OLUN”ÇAĞRISI

Covid 19’dan korunma için tek çare olan aşılamada yeterli hızı yakalayamayan Türkiye’de vaka sayılarının artmasıüzerine Yenimahalle Belediyesi de vatandaşları aşı konusunda teşvik...

Covid 19’dan korunma için tek çare olan aşılamada yeterli hızı yakalayamayan Türkiye’de vaka sayılarının artmasıüzerine Yenimahalle Belediyesi de vatandaşları aşı konusunda teşvik etmeyi amacıyla bir kampanya başlattı. Aşılama oranının artırılması için çağrıda bulunan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, sosyal medya hesapları ve Yenimahalle genelinde gezici anons araçları yoluyla “aşı olun” çağrısı yaptı.

Yaşar, “Covid-19 salgını dolayısıyla 1,5 senedir zor günler geçiriyoruz. Covid-19’dan kurtulmanın tek yolu aşı olmaktır. Yenimahalleliler olarak yaptığımız sağlık ocaklarında ve hastanelerimizde sağlık çalışanları sizleri bekliyor. Değerli hemşerilerim aşı karşıtı dedikodulara inanmayınız. Aşı olmak sadece sizin hayatınızı değil sevdiklerinizin, komşularınızın, arkadaşlarınızın ve toplum hayatını da kurtarmaktır” dedi.

"BEN 3 DOZ AŞIMI OLDUM"

Yenimahalle Belediyesi personelinin de yüzde 90 oranında aşılandığını dile getiren Başkan Yaşar, “Personelimizi de sürekli aşı konusunda uyarıyoruz. Onlar da bu konuda çok duyarlı. Yüzde 90 oranında personelimiz aşılı. Ben de 3 doz aşımı oldum sizleri de aşı olmaya davet ediyorum. Aşı olmayanları da uyarmanızı istiyorum” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.