YENİMAHALLE BELEDİYE BAŞKANI YAŞAR, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

YENİMAHALLE BELEDİYE BAŞKANI YAŞAR, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yenimahalle Belediyesi Destek Eğitim Merkezleri’nin öğrencileri, karne sevincini Başkan Fethi Yaşar’la paylaştı.

Yenimahalle Belediyesi Destek Eğitim Merkezleri’nin öğrencileri, karne sevincini Başkan Fethi Yaşar’la paylaştı.

Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın ev sahipliğinde düzenlenen kutlama ve kitap dağıtım etkinliğinde Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, Belediye Başkan Yardımcıları Yaşar Neslihanoğlu ve Erhan Aras da çocukları yalnız bırakmadı.

Okulların yarı yıl tatiline girmesiyle beraber ellerinde karneleriyle soluğu Yenimahalle Dört Mevsim Tiyatro Salonu’nda alan öğrenciler, Başkan Yaşar’la birlikte pasta kesti, karne hediyesi olarak okuma kitabı aldı.

"SİZLER BİZİM AYDINLIK YARINLARIMIZSINIZ"

Tüm öğrencileri tebrik eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Sizler bizim yarınlarımızsınız. Sizleri yarınlara hazırlayabilmek için 13 yıldır var gücümüzle çalışıyoruz. Devlet okullarının ihtiyaçlarından, okul öncesi eğitim desteğimize, kütüphanelerimizden etüt merkezlerimize kadar eğitimin hemen her aşamasında yanınızda olmaya devam edeceğiz. Bugün İlçe Milli Eğitim Müdürümüzden aldığım bilgiye göre, Yenimahalle’miz Ankara’da eğitim kalitesi en yüksek olan ilçedir. Eğitimde çıtayı yükseltmek için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Çocuklara, derslerine daha çok çalışmaları, öğretmenlerini dikkatli dinlemeleri yönünde nasihatte bulunan Başkan Yaşar, “Her şeyin başı eğitim. Sizler ne kadar kaliteli ve güzel eğitim alırsanız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyetini de hedefine o kadar çabuk ulaştıracağız. Atatürk’ün gösterdiği yolda, Türkiye Cumhuriyeti’ni muasır medeniyetler seviyesine hep birlikte taşıyacağız” diye konuştu.

ÖĞRENCİLERDEN YAŞAR’A TEŞEKKÜR

Yenimahalleli öğrencilere eğitim desteği sunmak amacıyla ücretsiz olarak hizmet veren Destek Eğitim Merkezi öğrencileri de merkezlerde eğitim alan 1600 öğrenci adına Başkan Yaşar’a çiçekle teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.