YAZ SPOR OKULLARINDAN COŞKULU FİNAL

YAZ SPOR OKULLARINDAN COŞKULU FİNAL

Bu yıl 14. kez kapılarını açan ve 3 bin 300 çocuğa hizmet verilen Yaz Spor Okulları sona erdi. İki ay boyunca 12 branşta eğitim alan çocuklar kapanış etkinliğinde doyasıya eğlendi.

Çocukları spora yönlendirerek tatillerini verimli bir şekilde geçirmelerini sağlamak için düzenlenen ve binlerce Sarıyerli çocuğun katıldığı Yaz Spor Okulları bu yılki eğitimleri sona erdi. Büyükdere’de bulunan Sarıyer Belediyesi Su Sporları Merkezi bahçesinde düzenlenen törene Yaz Spor Okullarında eğitim alan öğrenciler ve aileleri katıldı. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç de minik sporcuları yalnız bırakmadı. Öğrencilerin zumba gösterileriyle başlayan etkinlik, öğrenci olarak başladıkları Yaz Spor Okulları’nda şimdilerde eğitmen olarak görev yapan Melek Yılmaz, Seda Çakır, Dilara Zengin, Hilal Uçar ve 14. Yaz Spor Okulları’nda eğitim gören Esila Demir’in konuşmasıyla devam etti. Etkinliğin sonunda 14. Yaz Spor Okulları’nda eğitim gören 3 bin 300 çocuğa madalyaları verildi.

HEDEFİMİZ YAZ SPOR OKULLARINI KIŞA TAŞIMAK

Çocuklarla birlikte kürsüye çıkan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Çocukların spor kültürünü benimsemesi çok önemli. 2 aylık bir sezon yaşadık. Bu yıl aşırı sıcaklarla mücadele etmek zorunda kaldık. Buna rağmen bir arada olmanın güzelliği buraya yansımış. Bütün öğretmenlerim ve yöneticilerime teşekkür ediyorum. Sizlerin sağlığı, sizlerin yarınlara olan heyecanı, hevesi bizlerin de hevesidir. Yeni spor salonlarımız yapılıyor. Bunlar tamamlanınca hedefimiz yaz spor okullarını kış aylarına da taşımak” dedi.

maplbzyfsqznq1y7eedwp0xt.jpg

azi8usjbh0k2jc6bmpxweguw.jpg

0umfl1rl3a8xhbtf5vaqixed.jpg

jhvftwmxacy50h1aonebzilf.jpg

cvtjsjna03hkxgqutkwaqo2z.jpg

3I0rh9yyubl4zjk1wgidkvze.jpg

wmipvafmbkwrbdd1e8lnus2e.jpg

gop2Iq0xuub6zprtntlsezi3.jpg

idzkb5udxnfchktjowtwgvgp.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.