Vatandaşlardan Bozkurt’a Yağlı Boya Portresi

Vatandaşlardan Bozkurt’a Yağlı Boya Portresi

Halk Günleri kapsamında Esenyurtluların istek ve taleplerini tek tekdinleyerek çözüm yolları arayan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’avatandaşlar tarafından kendisinin resmedildiği karma teknikle yapılan tablo hediyeedildi.

 

Esenyurtlular ile buluşmak için düzenlenen ‘Halk Günleri’ devam ediyor.Seyhan Kahraman Kültür Merkezi’nde gerçekleşen halk günlerine katılanvatandaşlar, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’la birebir görüşerektaleplerini dile getirdi. Vatandaşların taleplerini özveriyle dinleyen BaşkanBozkurt, bu taleplere dair çözüm yolları aradı. Çözümlerin daha hızlı veverimli olması için ilgili belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerineyönlendirmeler yapıldı. Gün boyu devam eden görüşmelerde farklı bir an yaşanarakvatandaşlar tarafından Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a kendisininresmedildiği yağlı boya portresi hediye edildi. Tabloyu beğenen Başkan Bozkurtvatandaşlara teşekkür etti.

 

Atık Malzemeler Sanat EserineDönüştü

 

Esenyurtluların isteklerini belirttiği halk günlerinde, güzel sanatlarmezunu olan iki vatandaş geri dönüşüm malzemelerinden yaptığı çalışmalarıBaşkan Bozkurt’a sunarak, bu çalışmaları sergileyebilecekleri bir yer talebindebulundu. Atık malzemelerden yapılan ürünleri çok beğendiğini söyleyen BaşkanBozkurt, gereken tüm desteği vereceğini ifade etti.

 

Konut MağdurlarınaDestek

 

Yenikent Mahallesi 708 ve 709. Sokak’ta kat mülkiyeti nedeniyle sorunyaşayan konut mağdurları halk gününe gelerek Başkan Bozkurt’tan bu konudayardım istedi. Konut mağdurlarını tek tek dinleyen Bozkurt, hukuki anlamdakendilerine her türlü desteği vereceğini belirtti.

nsxmkb6gIymkowfj4blpeodq.jpg

uohxyrbsgkmmonwfcqd7qtdi.jpg

lswjxywrb1mhuqfvze5zcnnd.jpg

dg2lkeccb4p1lozqrw9md6ng.jpg

wokptqdoleyx3rbsIj6jxqd7.jpg

53theqjjbkp0sr87xtyy1ukd.jpg

65xrc1hzqyid2uo7hzsovgpw.jpg

1zskwlme9udadfsc2gxqwcya.jpg

cniwjIgenzmrswgohd6byval.jpg

jpr5cztb8omk6itawf0dxxhw.jpg

l823r6zhq9ahIoxuam4ypw7z.jpg

diy3qprakzfcnczugbyqxttm.jpg

osflkyxwtrvzo7n5sajkdI9p.jpg

n45syut7nomgzwrmldfgasza.jpg

ntgwu5t9pmkxus3yjhxlmoiw.jpg

je640ivfjuwnyzx2clrua5ns.jpg

lpa15rtzjavkgxhe7noszey6.jpg

rsfuackp82tj9awlenygnblr.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.