VALİ GÜL, HÜRRİYET KAPALI OTOPARKI VE PAZARYERİNİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

VALİ GÜL, HÜRRİYET KAPALI OTOPARKI VE PAZARYERİNİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kâğıthane Belediyesi tarafından Hürriyet Mahallesi’ne trafikte kalış süresini azaltmak ve vatandaşların daha nezih bir ortamda pazar alışverişlerini yapabilmeleri amacıyla 210 araç kapasiteli bir otopark kazandırıldı. Otopark, İstanbul Valisi Davut Gül'ün katıldığı törenle hizmete açıldı.

Yeşil alan, katlı otopark ve kapalı pazar yerinden oluşan Hürriyet Kapalı Otopark ve Modern Pazar Yeri projesi 10 bin m² alanı kapsıyor. Ayrıca Otopark’ın en üst kısmında yüzlerce ağaç ve bitki türü, 200 metrelik yürüyüş yolu, çocuklar için oyun alanları ve futbol sahası da bulunuyor.

Açılış töreninde konuşan İstanbul Valisi Davut Gül; “ Hürriyet Kapalı Otopark ve Modern Pazar Yeri projesi çok amaçlı bir proje. Vatandaşların birçok ihtiyacına cevap verebilecek bir yapı oldu. Mevlüt Başkan’ımıza ve ekibine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyor, projemizin de hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin ise; “ Hürriyet Mahalle’mize açmış olduğumuz Hürriyet Kapalı Otopark ve Modern Pazar Yeri projemiz ile trafik akışında rahatlık sağlayacağız. Aynı zamanda pazar yerini Otopark’ın içerisine taşıdık böylece vatandaşlarımız kışın soğuktan yazın da sıcaktan korunarak pazar alışverişlerini haftanın belirli günleri nezih bir ortamda yapabilecekler. Otopark’ımızın en üst kısmında ise çocuklarımız için oyun alanları, yeşil alanlar ve futbol sahası bulunuyor. Hürriyet Mahalle’mize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Haftaya da aynı amaçla inşa ettiğimiz Gültepe-Telsizler kapalı otopark ve modern pazaryeri projemizin açılışını gerçekleştireceğiz. Kapalı pazaryeri, açık spor alanları, kütüphanesi, çocuk parkı ve yeşil alandan oluşan Gültepe-Telsizler kapalı otopark’ı toplam 440 araç kapasiteli olarak yapıldı.” diye konuştu.

vewiI5ed4qx39dbonfpchtto.jpg

toxzunvcjs43ywwjqd0udkeh.jpg

xdghzr9yu7cocpmj5vbyk3or.jpg

yvs0uqnd1zls93g5vl2ebajn.jpg

ysavfwbpxran32mIz7cvzmkd.jpg

yqiealtvfshjkytcnq8lkxd1.jpg

fzowdpqapyktcctnr3qj0Ifo.jpg

lf3t4hsuxywybz90nack25tm.jpg

3irqazhfzeelIpl8xmgocusa.jpg

1es6a7ufqurfxnqkxh3w9ljb.jpg

0ruv2l9ho7mp1eg4njmkwpkf.jpg

lay80qzroj1cwq73vxdhxmgm.jpg

xgrjuk8utaqcnmdihv7y2ol1.jpg

xtqp43o6dmnl5ftixun18k2h.jpg

xbmkzwr6etmcwqt1l7ic2x4f.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.