VALİ GÜL'DEN KÂĞITHANE’YE ZİYARET

VALİ GÜL'DEN KÂĞITHANE’YE ZİYARET

İstanbul Valisi Davut Gül, Kâğıthane’deki mevcut projeleri yerinde incelemek, vatandaşların talep ve önerilerini değerlendirmek üzere Kâğıthane’ye geldi. Vali Gül'e temasları sırasında Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin eşlik etti.

Kâğıthane’deki temaslarına günün erken saatlerinde başlayan Vali Gül, sabah namazıyla birlikte Daye Hatun Camisi’nde vatandaşlarla buluştu. Avluda simit ve çay ikramı eşliğinde bir süre sohbet eden Vali Gül, vatandaşların talep ve önerilerini değerlendirdi.

Kâğıthane’deki mevcut projeleri yerinde inceleyen Vali Gül sırasıyla Seyrantepe İlkokulu ve Ortaokulu inşaat alanını; Çağlayan, Hamidiye ve Gürsel mahallelerinde de planlanan okul alanlarını, Kâğıthane Belediyesi’nin Gültepe-Telsizler kapalı otopark ve spor alanı inşaatını gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Kâğıthaneli muhtarlarla da bir araya gelen Vali Gül, düzenlenen toplantıda istişarelerde bulunarak; Valilik olarak devletin tüm imkânlarıyla Kâğıthane’yi kalkındırmak için çalışacaklarını söyledi.

Kâğıthane’deki çalışmalar konusunda memnuniyetini dile getiren Vali Gül, hizmetleri için Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin'e ve Kaymakam Tahir Şahin'e teşekkür etti.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; '' Sayın Valimize ziyaret ve destekleri için teşekkür ediyorum. Oldukça verimli bir gün oldu. Yeni dönemde planladığımız çalışmaları istişare etme fırsatı bulduk. Kâğıthane Belediyesi olarak İstanbul Valiliğimiz ile koordineli çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kâğıthane’yi daha ileriye taşıyacak projeleri yeni dönemde ivedilikle hayata geçireceğiz.'' dedi.

vpswh6ztrfolcdjkyb1730vg.jpg

xogyvzvdkua2clp94zoyldnp.jpg

a7mcqh0wskwalovp5n9nh3tj.jpg

qymexIczvdf7wkoblajsjv5c.jpg

jryae4y8z2tksx3uadhc9oxn.jpg

kdmw5I0wtijvrx3mj9z2fvgy.jpg

3ffujvccIlthp6pksqy1hbnr.jpg

ydnsrmqkyIhq3uzbdvaozclu.jpg

hlpsmb9lqcx5ezfI73ju6dna.jpg

zx7mktigwtjne4xmkfo6qnlI.jpg

rih9o3vgqe1jzvj4swhtpmfb.jpg

rdfceon2wp5jhbdagx0cvmth.jpg

ihgpd2tuwy4zbzcsktyvboq7.jpg

h093tbwpdfaeu4kkrbrshi67.jpg

t5mulgjwxphzyyvd8dwfsba2.jpg

bvtz7dkjzhwoxt1uhydsaefc.jpg

ve3dyfgtsjoomIa68wfyqdrt.jpg

n80rzj3uqxodjem6b5yxhvu7.jpg

jglrdqycu5xnpbItvkpimdu0.jpg

6fd1my407wut92mejkIbfdxa.jpg

aefgu1ompj9t3sxydvwqh4bz.jpg

3zIvg1tnemjj0kkca2t8xy7p.jpg

fcgw4hkbnjIpodrfvm2qyloq.jpg

mqn0hgced49aswxgkejupfyb.jpg

uyu0d6thfmoxtbgvr4weivq9.jpg

9i7hv83dgbqj1r4x0syxvItm.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.