UYUŞTURUCU SATICILARINA OPERASYON: GÖZALTINA ALINAN 3 KİŞİDEN BİRİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU SATICILARINA OPERASYON: GÖZALTINA ALINAN 3 KİŞİDEN BİRİ TUTUKLANDI

İstanbul’da ihbarı değerlendiren polis, bir iş yerine yaptığı baskın sonucu uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesiyle 3 kişiyi gözaltına aldı. Silah ve uyuşturucu madde, uyuşturucu...

İstanbul’da ihbarı değerlendiren polis, bir iş yerine yaptığı baskın sonucu uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesiyle 3 kişiyi gözaltına aldı. Silah ve uyuşturucu madde, uyuşturucu madde yapımında kullanılan kimyasalların ele geçirildiği operasyonda gözaltına alınan 3 kişiden biri tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, Tuzla ilçesinde uyuşturucu imal ve ticareti yapıldığına yönelik bir ihbar üzerine harekete geçen polis, belirlenen adrese operasyon düzenledi. Operasyonda S.B, G.S. ve E.Y. isimli şüpheliler gözaltına alındı.

İş yerinde yapılan aramalarda ise bir ruhsatsız tabanca, 19 fişek, bir av tüfeği, 476,98 gram bonzai, 177 gram bonzai ham maddesi, 247 gram bonzai yapımında kullanılan kimyasal madde, 4 bonzai yapımında kullanılan aseton ele ele geçirildi. Emniyetteki sorgusu tamamlanan şüpheliler S.B. ve G.S. sevk edildikleri adli makamlara tarafından serbest bırakıldı. E.Y. adlışüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.