UYGUR KARDEŞLER BAŞAKŞEHİR’DE SAHNE ALDI

UYGUR KARDEŞLER BAŞAKŞEHİR’DE SAHNE ALDI

 

Başakşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında sevilen oyunları ve tiyatrocuları Başakşehirlilerle buluşturmaya devam ediyor. “Hey gidi günler” ile Başakşehir Emin Saraç Kültür Merkezi’nde sahne alan Süheyl Uygur ve Behzat Uygur, seyircileri de gösteriye dahil etti.

Başakşehir Belediyesi’nin kültür sanat sezonu kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikler yoğun ilgiyle devam ediyor. Süheyl Uygur ve Behzat Uygur, bugüne kadar başlarından geçen hikâyeleri anlattığı “Hey gidi günler” ile Başakşehir Emin Saraç Kültür Merkezi’nde sahne aldı.

Seyirciler de anılarını anlattı

Hayatlarına tiyatro ile başlayan Uygur kardeşler,  bu zamana kadar turnelerde başlarından geçen olayları sahneye taşıdı. Hem Nejat Uygur Tiyatrosu, hem de Süheyl & Behzat Uygur Tiyatrosu’nda yaşadıkları acı ve tatlı tüm hikâyeleri kendilerine has üsluplarıyla seyirciye aktardı.

İnteraktif bir şekilde gerçekleşen gösteride en dikkat çeken bölüm seyircilerin anılarını anlatması oldu. Seyircilerden bir ünlüyle olan hikâyelerini anlatması istendi. Anısı olmayanlara ise gösteriye dahil olmaları için ünlü isimleri ve hikâye Uygur kardeşler tarafından verildi.

3ZikeNhz5lmqAEwCRXLdbSTD.jpg

3ZikeNhz5lmqAEwCRXLdbSTD.jpg

3ZikeNhz5lmqAEwCRXLdbSTD.jpg

3ZikeNhz5lmqAEwCRXLdbSTD.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.