USTA RADYOCU İSTANBUL GENÇLİK OYUNLARI HEYECANINI OKULLARA TAŞIYOR

USTA RADYOCU İSTANBUL GENÇLİK OYUNLARI HEYECANINI OKULLARA TAŞIYOR

İstanbul Gençlik Oyunları heyecanını okullara taşıyan usta radyocu Serdar Gökalp, Büyükçekmece Nezihe Hasan Kılıç Anadolu Lisesi’ndeydi. Gençlerle bir araya gelen Gökalp, hem oyunlar hakkında bilgi paylaşımında bulundu hem de gençleri BASE Espor Merkezi’ne davet etti.

Başakşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin en büyük gençlik ve spor organizasyonu İstanbul Gençlik Oyunları, İstanbul’un dört bir yanındaki gençlerle buluşmaya devam ediyor. İstanbul Gençlik Oyunları Sohbetleri programı ile her hafta farklı bir okula konuk olan sevilen radyocu Serdar Gökalp’ın son durağı Büyükçekmece Nezihe Hasan Kılıç Anadolu Lisesi’ydi.

“Sağlıklı yaşam için spor yapın”

Program öncesi okulda öğrenciler için İstanbul Gençlik Oyunları tanıtım ve kayıt standı kuruldu. Gençlere organizasyon kapsamında detaylı bilgi verildi. Gençlerle bir araya gelen Gökalp, hem İstanbul Gençlik Oyunları hakkında detaylı bilgi paylaşımında bulundu, hem de sağlıklı yaşam için öğrencileri spor yapmaları konusunda teşvik etti.

Gökalp’ten gençlere espor daveti

İstanbul Gençlik Oyunları ile unutulmaya yüz tutmuş oyunların tekrar oynandığını belirten Gökalp, “Bilyalı torneti bilen var mı? Bizlerin bildiği ama sizlerin bilmediği oyunları, gençlerimizle buluşturuyoruz. Mesela çevrimiçi oyun oynayan vardır. İleride Gençlik Oyunları’nda bunları da oynatmak istiyoruz. Bu işlerle profesyonel anlamda uğraşmak isterseniz sizleri Başakşehir Belediyesi BASE Espor Merkezi’ne davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

14gA3pFk8VxEPQCo7MYfcL0z.jpg

14gA3pFk8VxEPQCo7MYfcL0z.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.