ÜSKÜDAR’DA GENÇLERİN İKİNCİ EVİ 7/24 AÇIK OLAN KÜTÜPHANELERİMİZ

ÜSKÜDAR’DA GENÇLERİN İKİNCİ EVİ 7/24 AÇIK OLAN KÜTÜPHANELERİMİZ

Konforlu ve güvenli ortamı sayesinde öğrencilere evlerinin rahatlığında ders çalışma imkânı sunan kütüphanelerimiz 24 saat açık. Özellikle sınav dönemlerinde ara vermeksizin çalışmalarına devam eden öğrencilerimiz ücretsiz ikramlarımızla keyifli molalar veriyor.

Burhaniye Mahallemizde bulunan 1500 metrekarelik kapalı alana sahip Mehmet Genç Kütüphanemizde 220 kişilik çalışma salonu, 100 kişilik çok amaçlı salon, Greenbox Stüdyosu, Ses Kayıt Stüdyosu, Video Kurgu Stüdyosu, Teknoloji Sınıfı, Görme Engelliler Sınıfı, Sanat ve Meslek Eğitimi Sınıfları gibi birçok imkân da sunuluyor. Kütüphanede 25 binden fazla basılı kitap arşivinin yanı sıra 16 süreli yayın aboneliği ve ücretsiz çay, kahve, kek, çorba ikramı da kütüphanenin sunduğu ayrıcalıklar arasında.

Belediye hizmet binamızın alt katında bulunan Haluk Dursun Kütüphanemizde aynı anda 200 gencimiz ders çalışma imkânına sahip. Günün her saatinde dolup taşan kütüphanemizde öğrenciler; ücretsiz internet ağından faydalanabiliyor, 40 bin baskılı kitap sayesinde araştırmalarını yapabiliyor, sessiz ve sakin ortamda kitap okuyabiliyor ve ikram saatlerimizde çorba, kahve, kek ve çay alarak mola verebiliyorlar.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.