ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK DERS DESTEĞİ PROGRAMINA ÖN KAYITLAR BAŞLADI

ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK DERS DESTEĞİ PROGRAMINA ÖN KAYITLAR BAŞLADI

Ataşehir Belediyesi’nin, gençlerin akademik başarılarına katkı sağlamak amacıyla başlattığı program, üniversiteye giriş sınavlarına hazırlık sürecinde öğrencilerin en büyük destekçisi olmayı hedefliyor.

Ataşehirli öğrenciler için sunulan bu hizmet, 2024-2025 eğitim ve öğretim yılında Ataşehir Belediyesi Eğitim Merkezleri (ATABEM) tarafından gerçekleştirilecek. Üniversiteye Hazırlık Ders Destek Eğitim Programı'na katılmak isteyen öğrenciler, 10 Haziran Pazartesi saat 10.00'dan itibaren başlayacak olan online ön kayıt sistemine katılabilirler. Başvurular, 05 Temmuz Cuma saat 17.00'ye kadar devam edecek.

Etkili ve Özgün Bir Müfredat Hazırlanıyor

Ders desteği programıyla gençleri bu zorlu süreçte yalnız bırakmayan Ataşehir Belediyesi, nitelikli eğitim kadrosuyla, etkili ve özgün bir müfredatla eğitim sunacak. Bu sayede öğrenciler, alanında uzman eğitmenler eşliğinde, sınav tekniklerini geliştirerek ve konu eksiklerini gidererek daha başarı odaklı bir şekilde sınavlara hazırlanabilecekler.

Program kapsamında sunulan dersler, üniversiteye hazırlık kapsamındaki konuları içererek, öğrencilerin akademik yeteneklerini geliştirmeyi hedefliyor. Ayrıca, öğrencilerin bireysel ihtiyaçlarına yönelik destekleyici materyaller ve etkinlikler de program kapsamında gerçekleştirilecek.

Başkan Onursal Adıgüzel: “Gençlerimizin yanındayız”

“Gençlerimizin eğitim hayatlarında başarılı olmaları ve geleceklerine daha güvenle bakabilmeleri için elimizden gelen her türlü desteği sağlamak en öncelikli hedefimizdir” diyen Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel,  “Ücretsiz olarak sunulan Üniversiteye Hazırlık Ders Destek Eğitim Programı, öğrencilerimize sınavlara daha hazırlıklı bir şekilde girebilme imkânı sunarak onların akademik başarılarını artırmayı amaçlıyor. Bu program, Ataşehir Belediyesi olarak gençlerimizin yanında olduğumuzu ve onların potansiyellerini en üst seviyede kullanabilmeleri için çalıştığımızı belirtmek isterim. Tüm gençlerimizi bu değerli fırsattan yararlanmaya davet ediyor, üniversiteye hazırlık sürecinde başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.

11. ve 12. sınıf öğrencileri ile mezun sınıf gruplarının yararlanacağı üniversite destek programlarına katılmak isteyen öğrenciler, https://ebelediye.atasehir.bel.tr linki üzerinden online başvuru formuna ulaşabilirler.

Ayrıca programa katılmak isteyen öğrencilerin Ataşehir sınırları içinde ikamet etmeleri gerekiyor. Eğitim kurumları, başvuranların ikamet ettikleri mahalle bilgisine göre kayıt alma işlemini gerçekleştirecek.

 

Eğitim Programı Başlangıç Tarihleri

12. Sınıf: 2 Eylül 2024 - Pazartesi

Mezun Sınıf: 10 Eylül 2024 – Salı

11. Sınıf: 28 Eylül 2024 – Cumartesi

 

rkw2cinvcfjI4fxnzmvs6pb5.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.