ULUSLARARASI EDİRNE BANDO VE CİĞER FESTİVALİ DEVAM EDİYOR

ULUSLARARASI EDİRNE BANDO VE CİĞER FESTİVALİ DEVAM EDİYOR

Edirne Belediyesi’nin organizasyonuyla gerçekleştirilen 11. Uluslararası Edirne Bando ve Ciğer Festivali’ne yurtiçinden ve yurtdışından katılan bando ekiplerinden oluşan kortej, Tarihi Meriç Köprüsü önünde renkli görüntüler oluşturdu.

Edirne Belediyesi’nin organizasyonuyla gerçekleştirilen 11. Uluslararası Edirne Bando ve Ciğer Festivali’ne yurtiçinden ve yurtdışından katılan bando ekiplerinden oluşan kortej, Tarihi Meriç Köprüsü önünde renkli görüntüler oluşturdu. Kortej yürüyüşü, ‘Dünyanın en büyük ciğer tavası" olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na giren dev tavada son buldu.

Edirne Belediyesi’nin organizasyonuyla gerçekleştirilen 11. Uluslararası Edirne Bando ve Ciğer Festivali’nin ikinci günü, bando ekiplerinin gösterileriyle devam etti. Yurtiçinden ve yurtdışından kente gelerek festivale katılan bando ekipleri, tarihi Meriç Köprüsü’nde kortej yürüyüşü yaptı. 

2018 yılında yapılan rekor denemesiyle ‘Dünyanın en büyük ciğer tavası" olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na giren dev tava önünde devam törenlere, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, ciğerci ustaları, yurtiçinden ve dışından gelen bando ekipleri ve vatandaşlar katıldı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.