ULU ÖNDER ATATÜRK HATAY’DA TÖRENLERLE ANILDI

ULU ÖNDER ATATÜRK HATAY’DA TÖRENLERLE ANILDI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümü münasebetiyle hazırlanan anma törenine katıldı.

Başkan Savaş, Hatay Valiliği tarafından organize edilen törende Hatay Valisi Rahmi Doğan, Garnizon Komutanı Vekili Albay Selamettin Beşbaş, protokol üyeleri, gaziler ve vatandaşlarla birlikte yer aldı.

Antakya Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde düzenlenen tören, çelenklerin sunulması ile başladı. Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizin aziz hatırası için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Vali Doğan Anıt Şeref Defteri’ni imzaladı.

Anıttaki törenin ardından Başkan Savaş ve protokol üyeleri Meclis Kültür ve Sanat Merkezi’ne geçti. Lütfü Savaş ve protokol üyeleri, Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan programı izledi.

Öğrencilerin hazırladığı Atatürk Oratoryosu salondakiler tarafından büyük ilgi ile takip edildi ve dakikalarca alkışlandı.

lIzgelt13nwmerkspodh2gys.jpg

s2qnlgbngz0lscuezdeyyq6x.jpg

2kfuxdatli43myvqkqcp75nj.jpg

pym3rek9qgxilzIvkv1tuwnq.jpg

vhcsqdm18lawzkoxsiqvjagj.jpg

Ily9nhmzj6onucqqxkgaavwe.jpg

hm4r0qx5frgeencIw7wpl2zf.jpg

y9e2w6bmhp3eygdr5awonvak.jpg

qbrpvrlw0jcdfmzpgcf3lay8.jpg

mmuibesc7dqaonl0ygwvwu5t.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.