TUZLUCALI İNŞAATÇI: "ÇOCUĞUMA BAKAMIYORUM"

TUZLUCALI İNŞAATÇI: "ÇOCUĞUMA BAKAMIYORUM"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ziyaretlerini Iğdır'a bağlı Tuzluca'da sürdürdü. Akşener’e seslenen bir Tuzlucalı, “İnşaatçıyım, geçinemiyorum....

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ziyaretlerini Iğdır'a bağlı Tuzluca'da sürdürdü. Akşener’e seslenen bir Tuzlucalı, “İnşaatçıyım, geçinemiyorum. Öğrencime bile, çocuğuma bakamıyorum. Oyumu veriyorum, ama karşılığımı alamıyorum” dedi.

Meral Akşener, Tucluca’da ziyaret ettiği eczanede, daha önce gittiği eczanelerde tanık olduğu veresiye defterlerini hatırlattı. Veresiye defteri için, “Üç bitti, dörde geçiyoruz” diyen esnaf, Akşener’in, “250 bin liralık veresiye defteri gördüm eczanede. Sizde aşağı yukarı nedir” sorusuna ise “Daha fazla” karşılığını verdi.

Aylık 150 lira elektrik faturasıödediğine dikkat çeken eczane çalışanı ise “Bir de kirası var. Asgari ücret ile iki çocuk. Ben şu an iki çocuktan şikayetçiyim. Bir de 5-6 çocuğu olan aileler var. Ona ne diyeceğiz” diye konuştu.

"KIRMIZI ET Mİ DİYORSUN? TÖVBE"

Giyim mağazası işleten bir esnaf da “Günlük yapabileceğimiz ekmek paramız çıkabilse biz şükredeceğiz. Şu anda onu dahil bulamıyoruz. Günlük üç parça satıyorum, hadi bana parça başı 20 lira kalsa dahi 60 lira. Benim kendi ihtiyacımı mı döndürecek, çoluk çocuğumu mu geçindirecek” dedi. Akşener'in, “Bu akşam mesela ne pişirmiştir eşin” sorusuna, “Pişireceği bir pirinçtir, bir de kuru fasulyedir. O da kilosu kalkmış 20 TL’ye yakın bir şey. Ne söyleyeyim? Kırmızı et mi diyorsun? Tövbe! Bir esnaf olarak bana değil, bir vatandaş olarak vatandaşa sor. Kaç ay, kaç sene acaba eti görebiliyoruz? Hadi bir bayramdan bayrama” dedi.

“ÇOCUĞUMA BAKAMIYORUM”

Kendisine “İnşaatçıyım, geçinemiyorum. Öğrencime bile, çocuğuma bakamıyorum. Oyumu veriyorum, oyumu veriyorum ama karşılığımı alamıyorum” diyerek dert yanan bir yurttaşa Akşener, “Sizin sesiniz olmaya gayret ediyorum. Benimle beraber gezen basına, yayına bu sesi duyurmaya çalışıyorum” karşılığını verdi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.