Tuzla Belediyesi’nden Kadınlara Özel Ücretsiz Pilates Dersi

Tuzla Belediyesi’nden Kadınlara Özel Ücretsiz Pilates Dersi

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından hayata geçirilen ‘Tuzla’da Hareket Zamanı’ projesi kapsamında Tuzla’da bulunan 22 sitedeki kadınlara, ücretsiz pilates ve cross fit dersleri veriliyor. Sabah ve akşam olmak üzere 2 seans eşliğinde alanında uzman eğitmenler tarafından düzenlenen derslere Tuzlalı kadınlar yoğun ilgi gösteriyor

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın her yaştan vatandaşın spora katılması için hayata geçirdiği ‘Tuzla’da Hareket Zamanı’ projesi kapsamında Tuzlalı kadınlara ücretsiz pilates ve cross fit dersleri veriliyor. Tuzla’da bulunan 22 farklı sitenin spor salonunda düzenlenen dersler alanında uzman eğitimciler tarafından veriliyor. Sabah ve akşam 45’er dakikalık derslere katılan 7’den 70’ Tuzlalılar, hem sporu alışkanlık haline getiriyorlar hem de sağlık yaşama ilk adımı atıyorlar. Zorlu eğitimlere Tuzlalı kadınlar yoğun ilgi gösteriyor.

“ÇOK YOĞUN BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ”

Tuzla Belediyesi Spor Akademileri antrenörlerinden Songül Bartu,” Tuzla’da Hareket Zamanı projesi kapsamında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sitelerde kadınlarımıza pilates ve cross fit dersleri veriyoruz. 22 sitede aktif olarak derslerimizi gerçekleştiriyoruz. Kendi alanında uzman hocalarımız eşliğinde sabah ve akşam olmak üzere çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bizlere bu imkanı sağladığı için Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür ediyoruz” dedi.

“SPOR YAPMAK ÇOK İYİ HİSSETTİRİYOR”

Pilates derslerine katılan Seval Çavdar,” Çok mutluyuz böyle bir olanak olduğu için. Her sabah derslere geliyoruz” dedi. Sevim Takazoğlu ise,” Spor yapmak çok iyi hissettiriyor. Normalde yataktan kalkmakta zorlanan ben bile koşa koşa geliyorum. İyi ki var. Kendimi çok iyi hissediyorum” dedi.

9kxM1dgvPfUiGb4D7An8Qrtw.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.