TURGUTLU BELEDİYESİNDEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA 'TERCİH DANIŞMANLIĞI' HİZMETİ

TURGUTLU BELEDİYESİNDEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA 'TERCİH DANIŞMANLIĞI' HİZMETİ

Turgutlu Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da üniversite tercihi yapacak gençlere ücretsiz danışmanlık hizmeti verecek. Turgutlu’nun 2 noktasında kurulan tercih merkezleri ile gençlere...

Turgutlu Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da üniversite tercihi yapacak gençlere ücretsiz danışmanlık hizmeti verecek. Turgutlu’nun 2 noktasında kurulan tercih merkezleri ile gençlere en doğru tercihi yapmaları için yardım edecek.

Turgutlu Belediye BaşkanıÇetin Akın’ın göreve gelmesiyle başlatılan projenin bu yıl üçüncüsü hayata geçiriliyor. Turgutlu Belediyesi, 2-13 Ağustos arasında üniversite adaylarına ücretsiz rehberlik ve danışmanlık hizmeti verecek.  Proje kapsamında Atatürk Bulvarıüzerinde bulunan Turgutlu Eğitim Destek Kurs Merkezi (TURBEM) ve Eski Belediye Binası’nda üniversite adaylarına tercih konusunda destek olunacak.

Üniversite Tercih Merkezi projesiyle Turgutlu’da yaşayan ve üniversite tercihlerini doğru bir şekilde yapmak isteyen tüm adaylar TURBEM ve Eski Belediye Binasına gelerek tercih uzmanlarından yardım alabilecek.

Gençlerin tercihlerini bilinçli yaparak geleceklerine yön vermelerine katkıda bulunmak için tercih merkezlerini oluşturduklarını ifade eden Turgutlu Belediye BaşkanıÇetin Akın, şunları söyledi:

“Gençlerimiz yapacakları tercih ile geleceklerine yön verecekler. Üniversite adayıöğrencilerimizin en çok ihtiyaç duyduğu konuların başında, hangi bölümü tercih edeceği geliyor. Aldıkları puan ve sıralamalar ile hangi üniversiteye yerleşebileceklerini bilmeye ihtiyaç duyduklarını biliyoruz. Bizler de gençlere yol göstermek ve tercihlerinde yardımcı olmak amacıyla bu merkezlerimizi oluşturduk. Bu yıl da 2-13 Ağustos arasında gençlerimizi tercih merkezlerimizde ağırlayacağız ve yanlarında olacağız. Turgutlu’muzdan üniversiteye uğurladığımız tüm gençlerimiz bizim gurur kaynağımız, gençlerimize çok güveniyoruz. Şimdiden gençlerimizin tercihlerinin hayırlı olmasını diliyorum.” 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.