TURGUTLU BELEDİYESİ'NDEN ÖRNEK SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

TURGUTLU BELEDİYESİ'NDEN ÖRNEK SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Turgutlu Belediyesi ihtiyaç sahiplerine yönelik önemli bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı. “İhtiyaç Sahipleri Mahrum Kalmasın” ve “Çocuklar Mahrum Kalmasın” adıyla hayata...

Turgutlu Belediyesi ihtiyaç sahiplerine yönelik önemli bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı. “İhtiyaç Sahipleri Mahrum Kalmasın” ve “Çocuklar Mahrum Kalmasın” adıyla hayata geçirilen proje ile dar gelirli vatandaşların giyim, mobilya, beyaz eşya; çocukların ise oyuncak ihtiyaçlarının karşılanması amaçlanıyor.

Turgutlu Belediyesi, yeni bir sosyal sorumluluk projesiyle daha ihtiyaç sahibi vatandaşların taleplerini karşılıyor. Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından başlatılan proje kapsamında hayırseverler tarafından bağışlanan kıyafet, mobilya, beyaz eşya ve oyuncaklar dar gelirli vatandaşlara ücretsiz olarak teslim ediliyor. Böylece maddi durumu yeterli olmayan vatandaşların giyim, mobilya ve beyaz eşya ihtiyacı karşılanmış oluyor. Bağışlanan oyuncaklar ise çocukların yüzlerinin gülmesine imkan sağlıyor.

Turgutlu Belediyesi'nin örnek bir projeyle daha ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduğunu belirten Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Turgutlumuz genelindeki üç Dosteli şubemiz ile dar gelirli vatandaşlarımızın kıyafet ihtiyacını karşılıyoruz. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından hayata geçirilen yeni proje ile ihtiyaçlar alanını genişleterek vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın mobilya, beyaz eşya ile oyuncak ihtiyaçlarına da karşılamayı hedefliyoruz. Hayırseverlerimizi projemize destek olarak giyim, mobilya, beyaz eşya ve oyuncak bağışında bulunmaya davet ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.