TURGUTLU BELEDİYESİ'NDEN 4 MAHALLEDE ÇALIŞMA

TURGUTLU BELEDİYESİ'NDEN 4 MAHALLEDE ÇALIŞMA

Turgutlu Belediyesi ekipleri, havaların ısınması ile birlikte ilçede bakım onarım çalışmalarına hız verdi. Üç mahallede parke ve bordür tamiratları tamamlayan ekipler, Albayrak Mahallesi'nde...

Turgutlu Belediyesi ekipleri, havaların ısınması ile birlikte ilçede bakım onarım çalışmalarına hız verdi. Üç mahallede parke ve bordür tamiratları tamamlayan ekipler, Albayrak Mahallesi'nde de tamirat çalışmalarına başladı.

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki tamirat çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor. Çalışmalar doğrultusunda Albayrak Mahallesi Aydınlık Sokakta parke tamiratına başlandı. Cumhuriyet Mahallesi Şehit Er Ahmet Yağız Sokak, İstiklal Mahallesi Şehit İbrahim Deri Sokak'ta su, kanalizasyon, elektrik, doğal gaz, internet altyapıçalışmaları sırasında kazılan noktalarda parke tamiratları tamamlandı. Selvilitepe Mahallesi Sadıklar Sokak'ta bordür taşı tamiratı da ekipler tarafından gerçekleştirildi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise Turgutlu’daki parkları bahara hazırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda İstasyon Parkı'nda bakım ve boyama çalışmaları yapıldı.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz dört bir koldan mahallelerimizde parke ve bordür taşı tamiratlarına devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz de çocuk oyun gruplarını boyama çalışmaları ile birlikte parklarımızın bakım ve boyama çalışmalarını eş zamanlı gerçekleştirerek parklarımızı bahar mevsimine hazırlamayı sürdürüyor. Daha güzel bir Turgutlu için tüm ekiplerimizle birlikte çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.