TUNCELİ’DE 65 KİŞİNİN ALINACAĞI 9 AYLIK GEÇİCİİŞE, 2145 KİŞİ BAŞVURDU

TUNCELİ’DE 65 KİŞİNİN ALINACAĞI 9 AYLIK GEÇİCİİŞE, 2145 KİŞİ BAŞVURDU

Tunceli’de, merkez ve ilçe okullarının bakım, onarım ve temizliğinde çalıştırmak üzere Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında İŞKUR üzerinden ilana...

HÜSNİYE KARAKOYUN

Tunceli’de, merkez ve ilçe okullarının bakım, onarım ve temizliğinde çalıştırmak üzere Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında İŞKUR üzerinden ilana çıkıldı. 7-11 Eylül tarihleri arasında e-devlet ve İŞKUR sistemi üzerinden online başvuru yapılabilen 9 ay süreyle asgari ücretle temizlik hizmetlerinde çalıştırılmak üzere 65 kişinin alınacağı iş için, 2145 kişi başvurdu.

İŞKUR ve Tunceli Milli Eğitim Müdürlüğünden gözlemcilerin de hazır bulunduğu kura sırasında, 2145 kişinin adının yazılı olduğu listelerden okunan isimler kesilerek şeffaf küreye atıldı. Bugün Atatürk Kapalı Spor Salonunda, vatandaşların da katıldığı noter huzurunda yapılan çekilişle, Tunceli Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı merkez ve ilçelerdeki okullarda çalışacak 65 kişi belirlendi. Şanslı isimlerin 22 Eylül tarihinde işe başlayacağıöğrenildi.

Uygulamanın Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan’ın “Şeffaf cam kutuya, isimler vatandaşın huzurunda okunarak içerisine atılsın” talimatı ile yapıldığı öğrenildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.