TRENDE YANGIN VE YOLCU KURTARMA TATBİKATI GERÇEĞİNİ ARATMADI

TRENDE YANGIN VE YOLCU KURTARMA TATBİKATI GERÇEĞİNİ ARATMADI

EGO Genel Müdürlüğü ANKARAY İşletmesi Şube Müdürlüğü ve Ankara İtfaiyesi’nin ortaklaşa düzenlediği tatbikata ABB Sağlık İşleri Daire Başkanlığı da sedye ve ambulansla destek verdi. Tatbikat kapsamında vagonda çıkan yangın kısa sürede söndürülürken, yaralıların tahliyesi de başarıyla yapıldı.

 

EGO Genel Müdürlüğü, bir taraftan toplu taşıma araçlarında konforu artıracak çalışmalara imza atarken diğer taraftan da yolcu güvenliğini en üst seviyeye çıkarmak için olası kazaların en az zararla atlatılması için çalışmalar gerçekleştiriyor.

EGO Genel Müdürlüğü ANKARAY İşletmesi ve Ankara İtfaiyesi; kent içi ulaşımında önemli yere sahip olan ANKARAY hattının Maltepe İstasyonu’nda ortaklaşa bir tatbikata imza attı. ABB Sağlık İşleri Daire Başkanlığı’nın da sedye ve ambulansla destek verdiği“trende yangın ve yolcu kurtarma tatbikatı”başarılı bir şekilde tamamlandı.

 

EKİPLER YARALILARA ANINDA MÜDAHALE ETTİ

Maltepe İstasyonu’na yanaşan içi duman dolu vagona giren Ankara İtfaiyesi ekiplerinin, yolcuları başarılı bir şekilde çıkardığı tatbikatta, vagon içindeki duman da kısa sürede tahliye edildi.

Yaralılara acil durum ekiplerinin müdahalede bulunduğu tatbikatta, yaralılar trenden çıkarılarak sedyeye alındı ve bekleyen ambulanslara götürüldü.

 

“TATBİKATLARLA PERSONELİN OLAYLARA HER DAİM HAZIR OLMASINI SAĞLIYORUZ”

Başarıyla tamamlanan tatbikatı yerinde izleyen EGO Genel Müdürlüğü ANKARAY İşletmesi Şube Müdürü Onur Özcan “ANKARAY İşletmesi Şube Müdürlüğünün ve Ankara İtfaiyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü çalışmada Maltepe İstasyonu’nda trende yangın ve yolcu kurtarma tatbikatını gerçekleştirdik. Yapılan bu çalışma sayesinde itfaiye ekiplerinin ANKARAY İstasyonlarında acil durumlarda daha hızlı ve güvenli bir biçimde olaylara müdahale etmesini amaçlıyoruz. Ayrıca ANKARAY personelimizin de bu tür acil olaylara her daim hazır olmasını sağlamış bulunuyoruz” derken, Ankara İtfaiyesi Arama Kurtarma ve Eğitim Şube Müdürü Musa Ödemiş ise şunları söyledi:

“Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı olarak 7 gün 24 saat boyunca şehir içerisinde çıkan bütün olaylara müdahale ediyoruz. Ayrıca personelimizin bilgi, birikim ve tecrübelerini diri tutabilmek için eğitim ve tatbikatlar düzenliyoruz. Bugün de EGO Genel Müdürlüğü ile beraber trende yangın ve kurtarma tatbikatını düzenledik.”

ackz6jpbsxeqoyervlo8kzdp.jpg

2zcfng3jmlcvaoIrba0ognqp.jpg

uvuojysr0l6mswfao2vnfgtx.jpg

dr1ov3dkxqmyufezoab80sfv.jpg

e6bwrq3u4isyp0nrdhvhzmgx.jpg

c8yekqobnhrv1onpexjbh4mu.jpg

uqm2v3oxe0hvtj5lcd1jqfap.jpg

vpmwz5zI9u0qrxhy8k1amjsq.jpg

kkyiffxlepn8vrb75cItt2wp.jpg

Izl8guorcvrxtyg6dsb34ci7.jpg

kmdyee3d7iIzmh295ugnjutf.jpg

xfroxay2t7cljv1he3wtnfzy.jpg

o4bfebg8krfiIuj6wnljrzch.jpg

rst1huIvyxk4ahjlpqbtj9go.jpg

hpbzy2nn1qefaibI85mctjfk.jpg

a7dnpte69fadcr02oxbs8Ixu.jpg

tuIakmn326g9pwxmrlqn4hfo.jpg

ycbsmrdth7cbrlqxkeoygk8e.jpg

p7utalnypadk4fqxnmwhbrbl.jpg

ah2gy7c3zvlhIuurqnxemk1n.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.