Tiyatro Gösterimi: “Rumuz Goncagül”

Tiyatro Gösterimi: “Rumuz Goncagül”

Beşiktaş Belediyesi Tiyatro Kulübü “Rumuz Goncagül” oyunuyla 1 Nisan’da Zübeyde Ana Kültür ve Sanat Merkezi’nde…


Rumuz Goncagül tiyatro oyunu, belediyemizin organizasyonuyla 1 Nisan Cuma günü Zübeyde Ana Kültür ve Sanat Merkezi'nde sahnelenecek. Tüm komşularımız davetlidir. Biletlerinizi tiyatro gösteriminden bir gün önce kültür merkezlerimizden ve Levent Hizmet Binası’nda yer alan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzden ücretsiz olarak temin edebilirsiniz.

Tarih: 1 Nisan 2022 Cuma
Saat: 20.30
Yer: Zübeyde Ana Kültür ve Sanat Merkezi
Adres: Levent Mah. Çalıkuşu Sok. No:2 Beşiktaş/İST

Oyun Hakkında
Konu: Kızıyla (Gülsüm) birlikte, iki odalı kiralık bir evde güç koşullarda yaşayan dul kadın (İnsaf Hanım), içinde bulundukları sıkıntılı ekonomik hayattan çıkış yolunu, kızını varlıklı biriyle evlendirmekte bulur. Gazeteye "Goncagül" rumuzuyla verdikleri ilana gelen başvurular arasında seçim zorluğu yaşarlarken kızı aslında evin diğer odasını kiraya verdikleri adamı (Sıtkı) sevmektedir. Olaylar beklenmedik şekilde gelişir.

Yazan: Oktay Arayıcı
Oyuncular: Aslı Yavaş, Ayşen Özel, Betty Sarda, Halil Gurur Tanrıverdi, Jojo Çakan, Metin İncioğlu, Şükrü Özcan, Tuna Teker
Kulis Sorumlusu: Özden Kanca

Etkinlik Kuralları
• Davetiyeler ücretsizdir. Oyun için en fazla 4 davetiye alınabilir.
• Davetiyeler etkinlikten bir gün önce Akatlar Kültür Merkezi, Zübeyde Ana Kültür ve Sanat Merkezi, Süleyman Seba Kültür ve Sanat Merkezi, Mustafa Kemal Merkezi gişelerinden ve Levent Hizmet Binası Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzden alınabilir. Kültür merkezleri gişeleri 09.00-17.00 saatleri arası açıktır.
• Davetiyesi olmayan seyirciler salona alınmayacaktır.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.