TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ALBAYRAK, İLÇELERDE DEVAM EDEN PROJE VE YATIRIMLARI İNCELEDİ

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ALBAYRAK, İLÇELERDE DEVAM EDEN PROJE VE YATIRIMLARI İNCELEDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu, Çerkezköy, Kapaklı, Saray, Muratlı ve Hayrabolu'da devam eden proje ve yatırımları yerinde inceleyerek...

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu, Çerkezköy, Kapaklı, Saray, Muratlı ve Hayrabolu'da devam eden proje ve yatırımları yerinde inceleyerek çalışmaların son durumu ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Albayrak'ın inceleme gezisinde ilk durağı Hayrabolu ilçesi oldu. Yıl sonuna doğru açılışı gerçekleştirilecek olan Hayrabolu Rekreasyonel ve Sportif Tesis Projesinde incelemelerde bulunan Başkan Albayrak, daha sonra semt pazarını ziyarte ederek esnafa "hayırlı işler" diledi, vatandaşlarla sohbet edip görüş alışverişinde bulundu.

Hayrabolu'da incelemelerini tamamlayan Başkan Albayrak, buradan Muratlı ilçesine geçti ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılarak hizmete sunulan Muratlı Yarı Olimpik yüzme Havuzu'nda ve yapımı devam eden Bülent Ecevit Parkı'nı gezdi.

Başkan Albayrak'ın 3. durağı Saray ilçesi oldu. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 2021 yılında hizmete açacağı Saray Atatürk Kültür Merkezi'ni ziyaret eden Başkan Albayrak, artık son aşamaya gelen kültür merkezi ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Saray'dan Kapaklı'ya geçen Başkan Albayrak, altyapı ve üstyapıçalışmaları tamamlanan Erbay ve Çeken Caddeleri'nde incelemelerde bulundu. Albayrak, ilçe meydanında gerçekleştirilecek proje ilgili olarak teknik personel tarafından bilgilendirildi.

Başkan Albayrak'ın bir sonraki durağı ise Çerkezköy İlçesi oldu. TESKİ Genel Müdürlüğü tarafından Çerkezköy ilçesine bağlı Atatürk ve Öztrak Caddelerinde yapımı devam eden altyapı yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Albayrak, TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz'den çalışmaların son durumu değerlendirdi, görüş alışverişinde bulundu.

İNCELEME GEZİSİNDE SON DURAK ÇORLU OLDU

İlçelerde gerçekleştirdiği inceleme gezisini Çorlu İlçesi ile tamamlayan Başkan Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çorlu İlçesinde yapım çalışmaları devam eden Çorlu Otobüs Terminali ve Aktarma İstasyonu, Ali Osman Çelebi Bulvarı, Trakya Kongre ve Gösteri Merkezini gezerek çalışmalarını inceledi.

Ayrıca TESKİ Ekipleri tarafından Çorlu ilçesinde, 7 ayrı noktada eş zamanlı gerçekleştirilen Kısmi İçme Suyu ve Terfi Merkezi inşaatı yapım işi kapsamında hatların düktil font boruyla bağlantı yenilenmesi çalışmalarını TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz ile birlikte denetleyen Başkan Albayrak, çalışmaları en kısa sürede tamamlamayı hedeflediklerini belirterek anlayışlarından ötürü Çorlu halkına teşekkür etti.

"TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, TEKİRDAĞİÇİN GENİŞ HİZMET YELPAZESİİLE GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR"

İl genelinde tüm ilçelerde geniş bir hizmet yelpazesi ile çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini artırmak, onlara hak ettikleri hizmeti verebilmek ve Tekirdağ'ı geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçirme adına tüm ekiplerimizle birlikte gece gündüz çalışıyoruz. 11 ilçemizde önemli projeleri hayata geçirdik. Bugün 6 ilçemizde tamamlanan ve devam eden projelerimizi inceledik. Planlamalarımızı yaptık. Altyapıdan üstyapıya, vatandaşlarımıza yeni bir yaşam alanı olacak parklarımızdan kültür merkezlerimize, otobüs terminallerimize kadar tüm projelerimiz, büyük bir hızla devam ediyor. Şimdiye kadar tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunduğumuz, bundan sonra da hayata geçireceğimiz tüm projelerimiz halkımıza hayırlı olsun. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tekirdağ için çalışmaya devam ediyor" dedi. 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.