Taşdelen: Hedefimiz, Çankaya’yı En Yaşanabilir İlçe Yapmak

Taşdelen: Hedefimiz, Çankaya’yı En Yaşanabilir İlçe Yapmak

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 2023 yılı yatırım programına ilişkin, “10 yeni park, 3 yeni Çankaya Evi, 3 yeni kreş dâhil 20 yatırımımız hızla devam ediyor. Hedefimiz, Çankaya’yı en yaşanabilir ilçe yapmak” diye konuştu.

Çankaya Belediyesi sınır gözetmeden Ankaralılara hizmet etmeye devam ediyor. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Çankaya Belediyesi’nin yapımları hali hazırda devam eden 2023 yılı yatırımlarını şöyle özetledi:

1 Yeni Kültür Merkezi: Mustafa Kemal Atatürk Mahallesi’nde Atatürk Kültür Merkezi.

1 Yeni Pazar Yeri Yenileme ve Üst Kapama: Oğuzlar Mahallesi’nde Balgat Pazar Yeri.

3 Yeni Kreş: Metin Oktay Mahallesi’nde Güneş Gündüz Bakım Evi, Karapınar Mahallesi’nde Uğur Böceği Gündüz Bakım Evi, Çiğdem Mahallesi’nde Dostluk Gündüz Bakım Evi.

1 Yeni Nikah Salonu: Konutkent Mahallesi’nde Prof. Dr. Mehmet Haberal Parkı içinde Çayyolu Prof. Dr. Türkan Saylan Nikah Salonu.

1 Yeni Müze: Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde Abidin Paşa Milli Mücadele Müzesi.

3 Yeni Çankaya Evi: Dilekler Mahallesi’nde Dilekler Çankaya Evi, Karapınar Mahallesi’nde Karapınar Çankaya Evi, Kırkkonaklar Mahallesi’nde Kırkkonaklar Çankaya Evi.

10 Yeni Park: Bademlidere Mahallesi’nde Bademlidere Cumhuriyet Parkı, Mustafa Kemal Mahallesi’nde Brezilya Parkı, İlkbahar Mahallesi’nde İsmail Kavak Parkı, Çayyolu Mahallesi’nde Prof. Dr. Müdriye Bıçakcı Çocuk Parkı, Alacaatlı Mahallesi Parkı, Beytepe Mahallesi Parkı, Gökkuşağı Mahallesi Parkı, Metin Oktay Mahallesi Parkı, Mustafa Kemal Mahallesi Parkı, Kardeş Belediye Safranbolu Belediyesi’ne Çankaya Parkı.

YAŞANABİLİRLİK ÇITASINI YÜKSELTİYORUZ

Taşdelen, şunları söyledi:

“Göreve başladığım Nisan 2014’ten bugüne çalışma arkadaşlarımla birlikte amacımız, Çankaya’ya yaşayan ve hatta yolu Çankaya’dan geçen herkese bire bir hizmet etmek, herkesin yaşam kalitesini yükseltmek, sosyal belediyeciliğin en iyi örneğini göstermek ve bize emanet edilen bu görevi her defasında daha da ileri taşımak oldu. Çankaya’mıza nice eserler kazandırdık. Ama durmuyoruz. 2023 yılında 10 yeni park, 3 yeni Çankaya Evi, 3 yeni kreş dâhil 20 yeni yatırımla Çankaya’mızın yaşanabilirlik çıtasını daha da yükseğe taşıyacağız. Hedefimiz, Çankaya’yı en yaşanabilir ilçe yapmak.”

bv0pyc6k4vnfhwhnm9epu3eI.jpg

zwy06rhqxetmjwlavvzhurbp.jpg

o9e67nz4qhcqy5ckjwrgs2nl.jpg

w6mnxva4x2gro1wpnehk8zmt.jpg

fnbkygwhktzmi5ojxn40blje.jpg

d7fj0tqwygilh5s9jvpcqfox.jpg

isuztojpkl0rhgIuwhnodtp6.jpg

c3whxcpinqf1f48py9obsrde.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.