Taşdelen’den Çankaya’ya Yeni Bir Kreş Daha

Taşdelen’den Çankaya’ya Yeni Bir Kreş Daha

“MAMAK’LA OLAN YAŞAM KALİTESİ FARKI ÇOK DAHA YUKARIYA ÇIKACAK”

“10 EYLÜL’DE GENEL BAŞKANIMIZIN KATILIMIYLA ANKARA’NIN EN BÜYÜK PARKINI AÇACAĞIZ”

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Mamak sınırındaki Metin Oktay Mahallesi’nde yeni yapılan 120 çocuk kapasiteli Güneş Kreşi’ni ve Güneş Parkı’nı hizmete açtı. Yeni imar planlarında parklar, kreşler, sosyal tesis alanları, yeşil alanların hazır olduğunu kaydeden Taşdelen, “Önümüzdeki 5 yıl tek tek hizmetleri bu bölgelerimize getireceğiz. Mamak’la olan yaşam kalitesi farkı çok daha yukarıya çıkacak” dedi. Taşdelen, 10 Eylül Pazar günü ise Ankara’nın en büyük parkı olacak Bademlidere Cumhuriyet Parkı’nı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağı törenle hizmete açacaklarını söyledi.

Çankaya Belediyesinin, Mamak’la sınır olan Metin Oktay Mahallesi’nde yeni yaptığı, 120 çocuk kapasiteli Güneş Gündüz Bakımevi ve Güneş Çocuk Oyun Parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törenin açılışında konuşan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, önemli açıklamalar yaptı. Taşdelen’in açıklamaları şöyle:

“ÇANKAYA’YI TÜRKİYE’NİN EN BAŞARILI İLÇESİ YAPMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

“Biz durmadan çalışıyoruz. Bizim işimiz gücümüz çalışmak. Çünkü sevgili Çankayalılar, değerli dostlarım. Sizler 2019 seçiminde bize % 74 oranında oy verdiniz, güvendiniz. Biz de sizin bu güveninizi boşa çıkarmamak üzere Çankaya’da eksik gedik ne iş varsa hepsini tamamlıyoruz. Çankaya’yı Türkiye’nin en başarılı ilçe belediyesi haline getiriyoruz.

“KREDİ KULLANMADAN, BORÇLANMADAN HİZMET EDEN TEK BELEDİYEYİZ”

Biz halkın olanı halka veriyoruz. Biz ranta, müteahhitte, taşerona değil, Hakk’a ve halka hizmet ediyoruz. Çankaya Belediyesi 9,5 yıldır bütün hizmetleri kendi kaynaklarıyla yapmıştır. Bir kuruş kredi kullanmadan, bir kuruş borç almadan yapmıştır. Biz geleceği kurtarmak için bugünü ipotek altına almadık. 9,5 yılda kredi kullanmadan, borçlanmadan hizmet eden tek belediye de Çankaya Belediyesidir. Çünkü sırtını halkına yaslayanlar, halkıyla yürüyenler her zaman doğru yoldadır. Biz de bu yolda yürüyoruz.

İMAR PLANLARINI ÇÖZDÜK

Zafertepe, Bademlidere, Boztepe, Metin Oktay Mahallesi’nin imar problemlerini çözdük. Eksik gedik ne varsa bir bir tamamlıyoruz. Önümüzdeki dönem tamamlamaya devam edeceğiz. Önümüzdeki dönem, önümüzdeki 5 yılda, seçimlerden sonra Çankaya Belediyesi en çok bu bölgelerde çalışacak. Çankaya Belediyesinin en çok hizmet getireceği yer bu bölgeler olacak. Şimdiden size bunun sözünü veriyorum.

MAMAK’LA OLAN YAŞAM KALİTESİ FARKI DAHA YUKARI ÇIKACAK

Çünkü bu yeni planlarla beraber parklar hazır, kreşler hazır, sosyal tesis alanları imar planlarında hazır. Artık belediyenin yeri var. Artık o imar planlarında çok güzel yeşil alanlar var. Planları yaptık. Önümüzdeki 5 yılda da tek tek bu hizmetleri bu bölgelerimize getireceğiz. Mamak’la olan yaşam kalitesi farkı çok daha yukarıya çıkacak. Onun için seçimde de Mamaklı kardeşlerimize diyeceğiz ki, siz de gelin bu kervana katılın, Büyükşehirde Mansur Başkan ile Mamak’ta da CHP’li belediye başkanı ile artık hak ettiğiniz hizmeti alın diyeceğiz. Yolun karşısı Mamak. Ben istiyorum ki Çankaya’nın farkını bütün Ankara görsün istiyorum.

“BİZİM TESİSLERİMİZ ÖZEL SEKTÖRDE YOK”

Bugün açtığımız Güneş Kreşimiz 120 çocuğumuza yuva olacak. İçini gezdiğinizde göreceksiniz. Bizim kreşlerimiz özel sektörde yok. Çankaya Belediyesinin hiçbir tesisi aslında özel sektörde yok. Çünkü biz halkımıza en güzel hizmeti sunuyoruz. Kapalı yüzme havuzlarımız, spor merkezlerimiz, Çankaya Evlerimiz, sosyal tesislerimiz, kreşlerimiz, parklarımız Türkiye’ye örnektir. Çünkü biz verdiğimiz hizmet ile kamu olarak özel sektörü geçebileceğimizi göstermek istiyoruz. Biz halkın kamu eli ile kaliteli ve ucuz hizmet alabileceğini kanıtlamak istiyoruz. Çünkü biz halkımızın şu an Türkiye’de uygulanan kumarhane kapitalizmine adaletsiz ve haksız düzene teslim olmamasını istiyoruz. Bunu nasıl kanıtlayacağız? Hizmet ettiğimiz belediyelerde verdiğimiz çalışmalarla kanıtlayacağız. O nedenle bizim bütün tesislerimiz Türkiye’de ve Ankara’da bir markadır. Ve marka olmaya da devam edecektir.”

BADEMLİDERE CUMHURİYET PARKI’NI GENEL BAŞKANIMIZIN KATILIMIYLA AÇACAĞIZ

Taşdelen, “Pazar günü 10 Eylül‘de Çankaya’nın yapılmış olan en büyük parkını hizmete açacağız ve Bademlidere’de olacağız, Kırkkonaklar’da olacağız. Sayın Genel Başkanımızın da katılımlarıyla 750 dönümlük Bademlidere Cumhuriyet Parkı’nı hizmete açacağız” dedi.

Taşdelen, “Cumhuriyet Parkımız 750 dönüm. 500 dönümü orman, 250 dönümü halkımızın birebir kullanacağı park olmak suretiyle. İçinde Macera Parkı, Binicilik Tesisi, Meydan Çocuk Oyun Alanı, Piknik Alanı Çocuk Oyun Alanı, Meydan Kafe, Seyir Terasları, Mini Gölet, Piknik Alanları, Yağmur Hasadı Göleti, basketbol ve çok amaçlı saha, bisiklet parkurları, toplam 625 araçlık 4 otopark. Mevcut badem ağaçları korunan parkımızda 22 bin ağaç ve 360 bin çalı var” diye konuştu.

Taşdelen, ayrıca Türkan Saylan Nikâh Salonu, Dilekler Çankaya Evi, Kırkkonaklar Çankaya Evi, Karapınar Çankaya Evi, Abidin Paşa Köşkü Milli Mücadele Müzesi, Uğur Böceği Kreşi, Dostluk Kreşi ve Atatürk Kültür Merkezi’ni de hizmete açacaklarını söyledi.

aylybxpoeulztkdiwq0j9x3r.jpg

4xzabp5e1kfd0jsrmnovijtz.jpg

isu74kwbq2tedf0cujw1qz5h.jpg

Izdcq8inp4a6gbck0fexnd9a.jpg

kjbw3a7xgvc1yb4qnou8ly9u.jpg

tualiykw7bdhqwf0svpe2hng.jpg

0lla3njhpot4bxabkyhtms29.jpg

nnhrxq46adsq2ujc0w5lz7cf.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.