TARSUS BELEDİYESİ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ’NDE ETKİNLİK DÜZENLEDİ

TARSUS BELEDİYESİ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ’NDE ETKİNLİK DÜZENLEDİ

Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 4 Ekim Dünya Çocuk Günü nedeniyle çocuklar için resim sergisi, seramik atölyesi açılırken...

Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 4 Ekim Dünya Çocuk Günü nedeniyle çocuklar için resim sergisi, seramik atölyesi açılırken bando dinletisi düzenledi.

Etkinliğe Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Av. Ali Dinsever, birim müdürleri, kreşöğrencileri, öğretmenleri ve veliler katıldı. Yarenlik alanında 10.00 ile 16.00 saatleri arasında düzenlenen etkinlikte, hazırlanan Dünya Çocuk Günü Pankartınıçocuklar renklerle boyadı.

Seramik atölyesinde zevkli dakikalar geçiren çocuklar bando ekibinin kendileri için verdiği mini konserde bando şefliği yaptı.

Öğretmenlerinin gözetiminde düzenlenen aktivitelere iştirak eden çocuklar kendileri için hazırlanan Karikatürlerle Çocuk Hakları Sözleşmesi sergisini gezerek hakları konusunda bilgi sahibi oldu.

Çocukların kendi haklarınıöğrenmelerine fırsat tanımak adına Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan tarafından hazırlatılan “Karikatürler ile Çocuk Hakları Sözleşmesi” adlı yüzlerce kitap çocuklara dağıtıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.