SÖKE’NİN ALT SANAYİ BÖLGESİ’NDE 15 BİN METREKARELİK YOL ÇALIŞMASI

SÖKE’NİN ALT SANAYİ BÖLGESİ’NDE 15 BİN METREKARELİK YOL ÇALIŞMASI

Söke Belediyesi, ilçe genelinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, alt sanayi bölgesinde 15 bin metrekarelik yeni yol çalışması...

Söke Belediyesi, ilçe genelinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, alt sanayi bölgesinde 15 bin metrekarelik yeni yol çalışması yapıyor.

Söke Belediyesi, yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 2020 yılı Haziran ayında Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in talimatıyla Söke’nin alt sanayi bölgesinde ulaşım ağına, üç yeni sokak kazandırılmıştı. 

Söke Belediyesi yol yapım çalışmalarında bu yıl programına aldığı bu üç sokakta yol kaplama çalışmasına başladı. 10’ar metre genişliğinde Birlik ve Uğraş Sokak ile 15 metre genişliğindeki Olgu Sokak ile çevresinde, parke yol kaplama çalışması ile kaldırım yapım çalışmaları devam ediyor. Bölgede, Söke Belediyesi Şantiye ekiplerince toplamda 15 bin metrekarelik yeni parke yol döşemesi yapıldı.

Başkan Yardımcısı Veli Devrim Yerli ile birlikte alt sanayi bölgesinde yapılan yol yapım çalışmalarını bizzat takip eden Söke belediye Başkanı Levent Tuncel, Şantiye Şefi Muammer Tosun’dan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Başkan Tuncel, bölgedeki vatandaşlarla da sohbet etti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.