SİYASİ PARTİLERİN BAYRAMLAŞMA TOPLANTILARINDA AŞI MESAJLARI

SİYASİ PARTİLERİN BAYRAMLAŞMA TOPLANTILARINDA AŞI MESAJLARI

Siyasi parti yöneticileri, çevrimiçi toplantılarla bayramlaştı. Parti yöneticileri, aşıçağrısı yaptı.

Siyasi parti yöneticileri, çevrimiçi toplantılarla bayramlaştı. Parti yöneticileri, aşıçağrısı yaptı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Parti Meclisi üyesi Hasan Efe Uyar ile Kadın Kolları Genel Sekreteri Mehtap Yücel’den oluşan CHP bayramlaşma heyeti; çevrimiçi bayramlaşma programında ilk olarak AKP heyeti ile bir araya geldi.

AKP Genel Başkan YardımcısıÖzlem Zengin başkanlığındaki heyetin bayramını kutlayan CHP Genel Başkan YardımcısıÖztunç’un, “Kırmızı illerin artık sona ermesi gerekiyor. Özellikle doğu bölgemizdeki illerimizdeki yurttaşlarımızı aşı olmaya davet edelim" yönündeki çağrısına Zengin, “Aşı meselesi bireysel tercihin çok ötesinde diye düşünüyorum. Çünkü; içimizde aşı olmayanlar var olduğu müddetçe bu hastalığı tamamen yenme imkanına sahip değiliz" karşılığını verdi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN ERDOĞAN'A BAYRAM MESAJI

Özlem Zengin, “Sayın Genel Başkanımızın, Cumhurbaşkanımızın, tüm partideki arkadaşlarımızın; başta Sayın Genel Başkanınız olmak üzere, tüm CHP’li arkadaşlarınıza, üyelerinize, partililere selamları var, bayram tebrikleri var, bunu da iletmiş olalım üzerimizde kalmasın” dedi. Öztunç ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bayram mesajınışu sözlerle iletti:

"Sayın Genel Başkanımızın hem size şahsınıza hem değerli arkadaşlarınıza hem Sayın Genel Başkanınıza, AK Partili değerli partililerinize herkese çok selamları var. Hayırlı bayramlar diliyor. Umarım önümüzdeki yıl hem yüz yüze bayramlaşırız, hem de pek çok sorunu aşmış olarak, ülke olarak önümüze bakarak güzel günleri hep birlikte yaşarız.”

"ÖNÜMÜZDEKİ BAYRAMI İKTİDARDA GEÇİRMİŞ OLURUZ"

İYİ Parti heyeti ile görüşme sırasında salgın nedeniyle bir araya gelinemediğini belirten CHP'li Öztunç "Bir dahaki bayramda inşallah ittifak ortağımız olarak, ittifak olarak iktidara geliriz. İktidarda oluruz ve önümüzdeki bayramı iktidarda geçirmiş oluruz" diye konuştu.

Saadet Partisi ile bayramlaşmada da Millet İttifakı'nın önemi vurgulandı.

CHP Heyeti, ayrıca; Gelecek Partisi, DEVA Partisi, MHP, HDP, ANAP, DSP, BBP, DP, Yeniden Refah, Vatan Partisi heyetleri ile bir araya gelerek bayramlaştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.