Sinanoba Mahallesi muhtarlık binası törenle açıldı

Sinanoba Mahallesi muhtarlık binası törenle açıldı

Büyükçekmece Belediyesi tarafından yaptırılan Sinanoba Mahallesi muhtarlık binası törenle açıldı.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, muhtarından cumhurbaşkanına kadar hep beraber el ele verip bu ülkenin huzur ve mutluluğu için çalışılması gerektiğini söyledi.

 

‘’Halkın ilk demokrasiyle buluştuğu yerdir muhtarın sandığı’’

 

Büyükçekmece Belediyesi tarafından yaptırılan Sinanoba Mahallesi muhtarlığı açılış töreninde konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, halkın ilk demokrasiyle buluştuğu yerin muhtarın sandığı olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: ‘’Muhtarlıkların açılışları Sinanoba Mahallesi muhtarlığı açılışıyla devam ediyor. Her muhtarlık açılışında söylüyorum. Muhtarlıkların kapısının girişine eşik denir, demokrasinin eşiğidir. Belediyeler de demokrasinin beşiğidir. Memleketimizin huzura ihtiyacı varsa, memleketimizin kalkınmaya ihtiyacı varsa o zaman muhtarından cumhurbaşkanına kadar hep beraber el ele verip bu ülkenin huzur ve mutluluğu için çalışmak zorundayız. Her bir muhtarım aslanlar gibi halkın içinden çıkmış, gelmiş. Meclis üyeliği yapacak, belediye başkanlığı yapacak, her şeyi yapacak kabiliyete sahip olduğunu bilen birisiyim. Bütün muhtar adaylarımızı desteklediğimizi biliyorsunuz. Bütün muhtarlar başımızın üzerinde. Halkın ilk demokrasiyle buluştuğu yerdir muhtarın sandığı. Gayet güzel bir proje. İçerisinde vatandaşımıza hizmet ediyorlar. Hayırlı, uğurlu olsun. Çok işimiz var. Çok kararlıyız. Çok emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz.”

CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Halis Çiçekçi, 24. Dönem CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarının katılımıyla gerçekleşen törende Sinanoba Muhtarı Zeynep Akkan, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.