Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu ve Eşi Sena Balcıoğlu, Hemşehrilerimizin Anneler Günü'nü Kutladı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu ve Eşi Sena Balcıoğlu, Hemşehrilerimizin Anneler Günü'nü Kutladı

Başkan Bora Balcıoğlu ve eşi Sena Balcıoğlu, Silivri Sahili'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Bu özel günde, sahilde yürüyüş yapan, spor yapan ve dinlenen vatandaşlarla sohbet ederek Anneler Günü'nü kutladılar. Başkan Balcıoğlu, "Annelerimizin, hayatımızdaki en özel varlıklar olduğunu her fırsatta göstermeliyiz. Bugün sahilde bir araya geldiğimiz tüm annelerimizin gününü kutlar, onlara sağlık ve mutluluk dolu günler dilerim," dedi.

Anneler Günü ziyaretlerine Gölet Kafe'de devam eden Balcıoğlu çifti, burada Anneler Günü'nü kutlayan vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla keyifli sohbetler eden Başkan Balcıoğlu ve eşi Sena, annelere çeşitli hediyeler takdim etti.

Günün devamında, Kale Park Sosyal Tesisleri'nde hafta sonunu geçiren vatandaşlarla buluşan Balcıoğlu çifti, burada da vatandaşların Anneler Günü’nü kutladı. Başkan Balcıoğlu ve eşi Sena, annelere özel olarak hazırlanan hediyeleri takdim etti. Balcıoğlu, "Kale Park Sosyal Tesislerimizde hafta sonunun tadını çıkaran tüm hemşehrilerimizle birlikte Anneler Günü'nü kutladık. Annelerimiz, hayatımızın ilk öğretmenleridir ve onlara olan sevgimizi her zaman ifade etmeliyiz," şeklinde konuştu.

 




56vobtr3Idamofguvzaxmgl4.jpg

faextzoeqg8cronngwvqx2h0.jpg

ov6kgzn3br0wxjtac24m9hl8.jpg

m2eccwymqxgudugfnao5hhrv.jpg

bc0546ypspwqjqanmz3tntac.jpg

f83vt7otlxsleuraycb0ugI6.jpg

I84orjm2ltxjmgoiuflrpvvs.jpg

teIlpyx0d7vk8wpqaixmfbl5.jpg

i2z0pIdy3kupdrflbzehjcog.jpg

xn9utgjIs1x3ahlmed7cypqn.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.