Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Kırcaali Büyükşehir Belediye Başkanı Erol Mümün'i Ağırladı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Kırcaali Büyükşehir Belediye Başkanı Erol Mümün'i Ağırladı

Bu ziyaret, Silivri'nin yerel ve uluslararası iş birliklerini güçlendirmeye yönelik çabalarının bir parçası olarak gerçekleşti. Balcıoğlu ve misafirler arasındaki görüşmeler, iki şehir arasında kültürel ve ekonomik iş birliklerini artırma yollarını ele aldı.

Başkan Balcıoğlu, "Bulgaristan ve Çorlu'dan gelen değerli misafirlerimizle gerçekleştirdiğimiz bu görüşmeler, Silivri için yeni iş birliği kapılarını aralıyor. Kırcaali ile olan kardeş şehir ilişkimizi daha da güçlendirerek, ortak projeler geliştireceğiz," dedi.

Kırcaali Büyükşehir Belediye Başkanı Erol Mümün ve diğer misafirler, Silivri Belediyesi'nin projelerine olan ilgilerini dile getirdi ve iki şehir arasında sürdürülecek iş birliklerinin önemine vurgu yaptı.

Başkan Balcıoğlu'nun bu diplomatik girişimi, Silivri'nin uluslararası alanda daha görünür olmasını ve bölgesel kalkınmaya katkı sağlamasını amaçlıyor. Ziyaret, her iki taraf için de mevcut iş birliklerini derinleştirme ve yeni projeler üretme fırsatı olarak değerlendiriliyor.




up0regatqv1ir2esopfhc97m.jpg

vwb8jszq5karxdqujfth7o34.jpg

jbx0lpuwxnay8mbwotzqI42n.jpg

knbqypketdz5lw6mq14om9t0.jpg

81sa6qvkmnqbrglkdvws2dhx.jpg

rnioz4epqlrtmbngskdulIma.jpg

fqptyxlnqdhmecjlw7koz3gh.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.