SERAP HEMŞİRE GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI

SERAP HEMŞİRE GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI

Sakarya’da Erenler Toplum Sağlığı Merkezi’nde görev yapan hemşire Serap Yeşil, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Yeşil,...

RAMİZ KAAN OKTAR

Sakarya’da Erenler Toplum Sağlığı Merkezi’nde görev yapan hemşire Serap Yeşil, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Yeşil, mesai arkadaşları tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Kliniği’nde hemşire olarak görev yaparken, sağlık problemleri gerekçesiyle Erenler Toplum Sağlığı Merkezi’nde görevlendirilen iki çocuk annesi hemşire Serap Yeşil, bir süre önce koronavirüse yakalandı. Durumu ağırlaşan hemşire Serap Yeşil, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bir süre önce yoğun bakıma alınan ve tedavisine burada devam edilen Yeşil, dün gece saatlerinde hayatını kaybetti.

Yeşil, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde düzenlenen törende; mesai arkadaşları tarafından gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Yeşil, buradaki törenin ardından defnedilmek üzere memleketi Düzce’ye gönderildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.