SARIYER BELEDİYESİ ÇOCUK OYUN VE ETKİNLİK MERKEZLERİ'NDE MEZUNİYET COŞKUSU

SARIYER BELEDİYESİ ÇOCUK OYUN VE ETKİNLİK MERKEZLERİ'NDE MEZUNİYET COŞKUSU

Sarıyer Belediyesi Çocuk Oyun ve Etkinlik Merkezleri, Boğaziçi Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen törenle minik mezunlarını uğurladı. Duygusal anların yaşandığı törende, mezun olan çocuklar kendilerinden sonra merkezlerde eğitim alacak çocuklara bayrak ve meşale devrettiler.

Sarıyer Belediyesi Çocuk Oyun ve Etkinlik Merkezleri 2024-2025 eğitim dönemi mezuniyet töreni Boğaziçi Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlendi. Törene Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Coşkun ve Sergül Doğan’ın yanı sıra, Sarıyer Belediyesi Meclis Başkan Vekili Meltem Yücel Pir ve öğrenci velileri, öğretmenler katılarak çocukların heyecanına ortak oldular, bu anlamlı günün gururunu paylaştılar. Tören, minik öğrencilerin öğretmenleri eşliğinde sahneye çıkarak diplomalarını almalarıyla başladı. Diplomalar, Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve öğretmenler tarafından öğrencilere takdim edildi.

ŞARKILAR HEP BİR AĞIZDAN SÖYLENDİ

Mezuniyet programı, çocukların hazırladığı koro gösterisi ile devam etti. Hep bir ağızdan söylenen şarkılar salonda duygusal anlar yaşattı. Renkli görüntülere sahne olan etkinlik, izleyenlerden büyük beğeni topladı. Törenin sonunda ise anlamlı bir “devir teslim” töreni gerçekleştirildi. Mezun olan çocuklar, kendilerinden sonra merkezde eğitim alacak yeni öğrencilere bayrak ve meşale devretti. Bu sembolik törenle, çocuklar arasında dayanışma ve birlik mesajı verildi. Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Coşkun, törende yaptığı konuşmasında çocukların erken yaşta sosyal hayata katılımını ve özgüven gelişimini destekleyen Sarıyer Belediyesi Çocuk ve Oyun Etkinlik Merkezlerinin eğitimde fırsat eşitliğine katkı sağladığını vurguladı. Coşkun, mezun olan miniklerin ise önümüzdeki eğitim hayatlarında başarılı bireyler olarak yollarına devam etmeleri temennisinde bulundu. Çocukların, ailelerin ve öğretmenlerin katılımıyla dolu dolu geçen mezuniyet töreni, büyük bir coşku ve gururla sona erdi.

rejd9bn6hkj7yotdacl1ctxm.jpg

ti5hos3uh7laeq8gwvxumbyf.jpg

mrwcdxl1vfpltwq6hj5bdkk8.jpg

v5cf8kj4l20wwqp3akmp9auh.jpg

vzm0lkjokn8jar2ptlby3wex.jpg

mxjfj9r4dsskwxonhfIt35gz.jpg

6wIumgurcnl1t07yqfzkd24r.jpg

twnfmvixcyhr1uahmtfeIop2.jpg

6zc4mkrtufih3pwdxha5dvm2.jpg

0jr7qwmkpxofr2v3ae6beiks.jpg

xk4gona8rl2berpesukvoqyt.jpg

skihzzmf2afbre1w8b5gkw7t.jpg

5Is3dnghrgpijv2wmpsocnt4.jpg

35mstjyfjtzikcrn0qb7a1hm.jpg

ikpzgkgjc7s0udcrdwtbopfm.jpg

2g8hmfqeoz3hij0kllwv7nnp.jpg

dbl2eipmc49hs1hjbsucnnvu.jpg

lfax7cIhr0hftblxtpbqnd53.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.