Sarıçam’da Yıldırım Beyazıt Parkı Açıldı

Sarıçam’da Yıldırım Beyazıt Parkı Açıldı

Zeydan Karalar’ın halkla buluştuğu her noktada sevgi selioluşuyor

Adana Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yeşil alanlarıve çocuk oyun alanlarını artırıyor. Sarıçam ilçesinde halkın nefes alacağı,çocukların güvenle oynayabileceği Yıldırım Beyazıt Parkı’nın açılışıgerçekleştirildi. Parkta çocuk oyun grubu, basketbol sahası ve oturma alanlarıda mevcut.

Açılışa Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar,siyasiler, meclis üyeleri, muhtarlar, bürokratlar ve halk katıldı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın,mahallenin makus talihini değiştirdiğini söyleyen Yıldırım Beyazıt MahallesiMuhtarı Cengiz Tutar, izbe bir bölgenin, sosyal donatı alanına dönüştüğünüifade etti ve başta Zeydan Karalar olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

ÖNEMLİ İŞLERİ BORÇSUZ YAPABİLECEK HALE GELMENİN GURURUNUYAŞIYORUZ

Adana Büyükşehir Belediyesi’ni, kenti dönüştüren,güzelleştiren, iyileştiren işlere imza atabilecek hale getirmenin gururunu vesevincini yaşadıklarını belirten Başkan Zeydan Karalar, “Göreve geldiğimizgünden itibaren uyguladığımız mali disiplin, iyi yönetim, halkın parasınıyerinde ve dürüst kullanma anlayışıyla bugünkü hale geldik. Adana’dadokunmadığımız köy, mahalle kalmadı. Bize nerede ne kadar oy verildiğinebakmadan hizmet ediyoruz. İhtiyaçları karşılıyoruz ama doğal olarak yeniihtiyaçlar oluşuyor. Nerede ne sorun varsa çözmeye devam edeceğiz” dedi.

Sarıçam’a yapılan ve yapılacak önemli yol, park, kreş,altyapı hizmetleriyle ilgili bilgi de veren Başkan Zeydan Karalar, kentgenelinde 81 otobüs, 160 iş makinesi alımı, altgeçit yapımı, önemli yolhizmetlerini bir kuruş borçlanmadan yapar hale geldiklerini anlattı.

HER KOŞULDA VATANDAŞIN YANINDAYIZ

Pandemi dönemi dahil, mağdur Adanalıların yanındaolduklarını, sosyal belediyecilik anlayışı gereği önemli destek verdiklerinivurgulayan Başkan Zeydan Karalar, kurulacak aşevi ile çocukların yatağa açgirmesinin önüne geçeceklerini aktardı, her koşulda vatandaşın yanındaolduklarını bildirdi.

Öğretmenler Bulvarı’na altgeçit ve üstgeçit de yapılacağınımüjdeleyen Başkan Zeydan Karalar, son yıllarda Adana’nın güzelliklerle birlikteanılmaya başlandığını, bunu artırmak için çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

rykua2x0jcsf9l3wuqejbhnd.jpg

msz70ywxe6dj1nIqj3yrllzh.jpg

kIus0vbjvombfldx6gydnzrh.jpg

l0fmdsr6sy8thjeofcjIrwuu.jpg

qrvjexulchgnaunmbkbpfxsl.jpg

iq9eek8ayflzIlpvrtswvxgt.jpg

qvfl6snzpkcnux2o914afopy.jpg

g6wgiIalxjmlfqtp5bjxrqtn.jpg

rt0mcbzlvrp62lghuhjjvdad.jpg

kxmoidu49bcqzvejpxypahwl.jpg

kkdo6ve9wozx5yshyure7cqp.jpg

rfbezs0oiwtkb3ulnmdwf4qa.jpg

34ph1oqsnblyquy8vjrx6baf.jpg

4hr9ynjtiauxdn5kwfcz1ebt.jpg

bsr3javln56alohi7fzd08gI.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.