Şanlıurfa Veteriner Hekimler Odası Koşusu'nu Approve Wan kazandı

Şanlıurfa Veteriner Hekimler Odası Koşusu'nu Approve Wan kazandı

3 yaşlı safkan İngiliz taylarına mahsus olarak düzenlenen yarış, 1400 metre mesafe üzerinden kum pistte yapıldı.

Koşuyu, Halil Karakeçi'nin sahibi ve yetiştiricisi olduğu Approve Wan (Approve - Bye Canım / Royal Abjar) jokeyi Ferit Yardımcı idaresinde kazandı. Zekeriya Akdemir'in antrene ettiği al tay bu galibiyetiyle kariyerindeki 5'inci birinciliğini kazanmış oldu.

7 safkanın start aldığı mücadelede King Karaca ikinci olurken, Ahmet In My Heart üçüncü, Princess Beyza dördüncü ve Şimendifer de beşinci oldu.

Yarışın galibi Approve Wan için bitiriş derecesi 1.26.60 olurken, farklar ise 18 Boy - 6,5 Boy - 3,5 Boy - 2 Boy şeklinde sonuçlandı.

Koşunun ardından düzenlenen törende kazanan safkanın sahibi adına Mahmut Karakeçi'ye kristal şiltini Şanlıurfa Veteriner Hekimler Odası Başkanı Abdullah Açıkgöz verdi.

Törende Şanlıurfa Veteriner Hekimler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Esra Kirazoğlu günün anısına Şanlıurfa Hipodrom Müdürü Eyyüp Ege'ye Plaket takdim etti.

Törene; Şanlıurfa Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcıları Ali Osman Keşküş ve İsmail Şeyhanlı, Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Füsun Temamoğulları, Şanlıurfa Veteriner Hekimler Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ile davetliler de katıldı.

Şanlıurfa Veteriner Hekimleri Odası

Şanlıurfa Veteriner Hekimleri Odası, 30 Temmuz 1990 yılında kurulmuştur. Şanlıurfa ili ve ilçelerinde veteriner hekimlerin haklarını gözeten ve çalışma şartlarını yüksek standartlarda tutmayı hedefleyen kuruluşun, bugün 570 üyesi bulunmaktadır. Şanlıurfa’da hayvancılık ve hayvan sağlığı ile ilgili konularda bilimsel gelişmeleri takip ederek çözümler üretmeyi görev edinen Şanlıurfa Veteriner Hekimleri Odası, merkezi Ankara’da bulunan Türk Veteriner Hekimleri Birliği’ne bağlı olarak çalışmalarını sürdürmektedir.
 

s2rgkv4utotenocbrx8iflaq.jpg

8megn7nxcyqbksryiuzfmo01.jpg

bq5h3wl1rrpnomdthgb4kpaz.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.