
SANCAKTEPE’DE KANSERİ YENEN OĞLUNUN BALON UÇURMA İSTEĞİ GERÇEK OLUYOR
İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde, kanseri yenen bir babanın sosyal medya üzerinden yaptığı duygu dolu çağrı, binlerce kişiyi etkiledi.
İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde, kanseri yenen bir babanın sosyal medya üzerinden yaptığı duygu dolu çağrı, binlerce kişiyi etkiledi. Baba Samet Demir, oğlunun sağlığına kavuşmasının ardından "Arkadaşlar bizim fazla çevremiz yok. Oğlum kanseri yendi, balon uçurmak istiyor. Gelir misiniz?" şeklinde bir paylaşımda bulundu.
Baba ve oğlunun bu duygusal isteği kısa sürede sosyal medyada yayıldı ve birçok kişi, onlara destek vermek için bir araya gelmek istedi. Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, bu çağrıya kayıtsız kalmayarak, sosyal medya üzerinden Samet Demir ve oğluna cevap verdi. Başkan Yeğin, "Oğlunuzun kanseri yenmesini kutluyorum kardeşim, 25 Mayıs'ta Sancaktepe Meydan Parkı'nda sizi ve tüm vatandaşlarımızı balonları uçurmaya davet ediyorum." diyerek, aileye moral kaynağı oldu.
Başkan Yeğin'in daveti, baba ve oğul için büyük bir mutluluk kaynağı oldu. Sancaktepe Belediyesi, organizasyonun başarılı bir şekilde gerçekleşmesi için gerekli hazırlıklara başladı. 25 Mayıs'ta düzenlenecek etkinlikte, kanseri yenen küçük çocuk, istediği gibi balonlar gökyüzüne doğru umut dolu bir yolculuğa çıkacak.
Kaynak: IHA
Kaynak:
HABERE YORUM KAT
yorumlar onaylanmamaktadır.