SABANCI TOPLULUĞU’NA ULUSLARARASI ALANDA 73 ÖDÜL

SABANCI TOPLULUĞU’NA ULUSLARARASI ALANDA 73 ÖDÜL

Sabancı Topluluğu, insan ve kültür alanında yürüttüğü farklı proje ve uygulamalarıyla, 2021 yılının ilk 9 ayında uluslararası arenada toplam 73 ödüle...

Sabancı Topluluğu, insan ve kültür alanında yürüttüğü farklı proje ve uygulamalarıyla, 2021 yılının ilk 9 ayında uluslararası arenada toplam 73 ödüle değer görüldü.

Sabancı Holding'den yapılan açıklamaya göre, ödüller; Sabancı Holding, Akbank, Akçansa, Agesa, Aksigorta, Brisa, Çimsa, Enerjisa Enerji, Enerjisa Üretim, Sabancı DX ve Teknosa’ya verildi.

AYNI YILDA EN FAZLA ALTIN ÖDÜL KAZANAN ŞİRKET 

Stevie The International Business Awards, The Stevie Awards for Great Employers, Brandon Hall Group Human Capital Management Excellence ve ATD (Association for Talent Development) gibi alanında dünyanın en prestijli organizasyonlar tarafından verilen ödüllerle, Sabancı Topluluğu ilklere imza attı. Sabancı Holding ile birlikte, 4 topluluk şirketi tarafından alınan 17’si altın toplam 33 ödülle Sabancı Topluluğu, The Stevie Awards for Great Employers ödül programının tarihinde, aynı yılda en fazla altın ödüle hak kazanan Türk şirketler topluluğu olmayı başardı.

Bunun yanında Sabancı Holding, Stevie The International Businesss Awards kapsamında, çeşitlilik ve kapsayıcılıkta 1’i altın olmak üzere toplam 3 ödülün sahibi olurken; 10 Topluluk şirketi de Brandon Hall Group Human Capital Management Excellence bünyesinde 14’ü altın toplam 36 ödül kazandı. Aksigorta ise, yetenek yönetimi alanındaki çalışmalarıyla ATD’nin Best Ödülü’ne layık görüldü.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.