Rojin Ve Mehmet Öndül Esenyurtlulara Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Rojin Ve Mehmet Öndül Esenyurtlulara Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Esenyurt Belediyesi’nin bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği KardeşKültürler Festivali’nin üçüncü gününde Doğu Anadolu Gecesi düzenlendi. Gecedesahne alan Türk halk müziği sanatçıları Rojin ve Mehmet Öndül’ün söylediğitürkülere Esenyurtlular hep bir ağızdan eşlik etti.

İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarından dolayı EsenyurtBelediyesi’nin ertelediği 2. Kardeş Kültürler Festivali, Doğu Anadolu Gecesiile devam ediyor. Esenyurt KültürMerkezi’nde düzenlenen festivalde Türk halk müziğinin sevilen sanatçıları Rojinve Mehmet Öndül sahne aldı. Yoğun katılımın olduğu konserde, sanatçılarınsöylediği türkülere Esenyurtlular hep bir ağızdan eşlik etti.

“Burada OlmaktanGurur Duyuyorum”

Esenyurt’un kardeşlik bağlarına örnek bir ilçe olduğunu söyleyen sanatçıRojin şöyle konuştu: “Bu tarz festivalleri çok değerli buluyorum ve herbelediyenin yapması gerektiğini düşünüyorum. Esenyurt Belediye Başkanı KemalDeniz Bozkurt ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bu ülkenin renkleri,dilleri ve kültürü çok kıymetli. O anlamda da burada olmaktan gurur duyuyorum.Burada bugün birbirinden güzel şarkılar söyledik. Esenyurtlular birbirlerinisevsinler, barış içinde olsunlar, kardeşlikleri hiç bitmesin ve birbirlerinidaha çok anlasınlar.”

“Bu FestivalSayesinde İnsanlar Bir Araya Geliyor”

Yaptığı konuşmada barış ve kardeşliğin önemine dikkat çeken MehmetÖndül, “Başta Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt olmak üzere bütünçalışanlara hürmetlerimi ve saygılarımı gönderiyorum. Bu festival sayesindeinsanlar bir araya geliyor. Buna benzer festivallerin her zaman olması lazım.Programımız çok güzel geçti. Esenyurtlular, güzel türkülere eşlik ettiler.Programda emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Konserler İlkGünkü Heyecanı İle Devam Ediyor

2. Kardeş Kültürler Festivali kapsamında bu akşam Karadeniz Gecesiezgileri ile bölgenin sevilen sanatçısı Ekin Uzunlar sahne alacak. Saat 20.00’debaşlayacak olan program Esenyurt Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. 

zsx5yqfjd4flpnrtIugbslkc.jpg

r3mcof6Isbyh09lzn4vut5wh.jpg

jxpzuwxsukybq8g7hnwb3smt.jpg

mebiofsu3aq0loItnahh4r7v.jpg

a7z6vdgcxjyfnwdluyhxkf9v.jpg

xd0ogjec3n25sbalrImfdvpa.jpg

pw4yzabke0qjqgs2mvohumi7.jpg

kes9iv0fdew3fxzl17mntscv.jpg

vj6cdlejrzkqfswac78dumow.jpg

fpdm6viypfxjehnkxjr2bltd.jpg

ngps3dlwtkfko27tgr1vmuje.jpg

bc2u6zIf8kpju9tvxrpmea1f.jpg

6q3pnvupzcngwjlf1r49td2i.jpg

om7qgfuhs1tln96jg5dhwa0s.jpg

6epelxuob3ofkgxfrcrldjiy.jpg

a1dr4ilnqIoffgvk7vjpc3jg.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.