RAFET ZEYBEK: "MANAVGAT DERHAL AFET BÖLGESİİLAN EDİLMELİ"

RAFET ZEYBEK: "MANAVGAT DERHAL AFET BÖLGESİİLAN EDİLMELİ"

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Manavgat'taki orman yangınında zarar gören Dikmen köyünden “Halkımız büyük panik içinde. Manavgat derhal afet bölgesi ilan edilmeli ve devletin bütün...

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Manavgat'taki orman yangınında zarar gören Dikmen köyünden “Halkımız büyük panik içinde. Manavgat derhal afet bölgesi ilan edilmeli ve devletin bütün imkanları seferber edilmeli. Aksi takdirde Manavgat’ta telafisi imkansız zararlar ortaya çıkacaktır” çağrısı yaptı.

Rafet Zeybek, Manavgat'ta yaşanan orman yangınından zarar gören köylere giderek incelemelerde bulundu. Dikmen köyünde bir açıklama yapan Zeybek, şöyle konuştu:

“Halkımız büyük panik içinde. Ben, buradaki yangının içinden bütün yetkililere sesleniyorum. Manavgat derhal afet bölgesi ilan edilmeli ve devletin bütün imkanları seferber edilmeli. Aksi takdirde Manavgat’ta telafisi imkansız zararlar ortaya çıkacaktır. Bunun için herkes duyarlı olsun. Bütün Manavgatlılar çok büyük bir telaş içinde. Herkes tedirgin. Herkes ne yapacağınışaşırmış durumda.”

Dikmen köyü sakinleri ise “Hiçbir şekilde müdahale yok. Adım adım geliyor. Sabahtan beri yanıyor. Komple yanıyor. Aşağı mahalledeki evlerin birçoğu yandı. Arka tarafta hayvanlar var, hayvanlar yandı. Bir helikopter gelmez mi” diye tepki gösterdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.